21 Ocak 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

Diriliş Ertuğrul Total'de düşümş ama oranları hala iyi. AB oranları da gayet iyi. Tebrik ederim diziyi. :D

Güzel Köylü haftalardır totali bırakmıyor büyük başarı tebrikler diziye. :D

Kimsenin tutmaz dediği Poyraz Karayel 8 almış. Dün akşamki bölüm de güzeldi, AB ve ABC1'de Diriliş'le başa baş gider bence. :D Ona da tebrikler. :D

Esra Erol çok başarılı gidiyor bu hafta. Tebrikler. :D
Ben tutma ihtimali var ama total olur demistim ordan yanildim :A
Yani tutar diyenlerimiz var :)

1 dakka kimse tutmaz demişti deme ben tutar demiştim hatta fragmanlarını beğenmiştim sonuçlar hiç şaşırtmadı :D

diriliş hiç etkilenmemiş yine iyi gitmiş totalde ama araya başka şeyler girince sıralama olarak çok geride kalmış
aslında 1.yle arasında 2 rtg yok

esra erolda ağlamalı zırlamalı bişeyler oluyo heralde yükselmiş

bu arada poyraz karayel reklamsız gidiyo be dün 10 dan 11.30 a kadar sadece sonda reklama girdi kimse sallamasın ondan öncesini bilmiyorum
En büyük destekçisi bendim aga tabi. :D
Ben herkese Poyraz +10 alır diyordum herkes dalga geçiyordu benle. :D
Şimdi dizi 10 reytinglere yaklaştı. :Z

En büyük destekçisi bendim aga tabi. :D
Ben herkese Poyraz +10 alır diyordum herkes dalga geçiyordu benle. :D
Şimdi dizi 10 reytinglere yaklaştı. :Z
En büyük destekci bendim bidefa ne seni :A
Dizi totalin dibi olcak diyerek gazi veriyodum :Z :Z

hee şunu söylim dün izledim senaryoyu hiç beğenmedim kaçak ın senaryosuna benziyor ama o dizinin başındaki heycan yok bi kere gürkan uygun faktörü var zaten
ben pek beğenmedim poyraz karayeli tek izleme sebebim musa uzunlar olur gerisi hikaye

hee şunu söylim dün izledim senaryoyu hiç beğenmedim kaçak ın senaryosuna benziyor ama o dizinin başındaki heycan yok bi kere gürkan uygun faktörü var zaten
ben pek beğenmedim poyraz karayeli tek izleme sebebim musa uzunlar olur gerisi hikaye
Benimde en büyük izleme sebebim İLKER KALELİ tabiki. :X

fena değil o da beğeniyorum ama gürkan uygun la kıyaslanamaz tabi daha çok ekmek yemesi lazım :D
aga diriliş daha güzel söylim tercihim diriliş ertuğrul olur
Ben ilk bölümü beğenmiştim zaten, Diriliş güzel dizi ama benim dizim başlayınca bıraktım. :(

Ben ilk bölümü beğenmiştim zaten, Diriliş güzel dizi ama benim dizim başlayınca bıraktım. :(
bende fragmanlarını beğenmiştim ilk başta izleyince beğenmedim olmamış beni sarmadı basit senaryolar hiç ilgimi çekmez :D

Benimde en büyük izleme sebebim İLKER KALELİ tabiki. :X
Benimde Burcin [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji8] [emoji8] [emoji7]
kadin browni reklamlariyla guzellesti yaslandikca guzellesiyor[emoji7] [emoji8] [emoji7] [emoji8]
@Çiğdem- i catlatiyor artik [emoji7] [emoji7] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

türkiye'nin dirilişi. 😎

1 DIRILIS ERTUGRUL TRT 1 21:03:35 22:59:01 9.08 20.84
1 DIRILIS ERTUGRUL TRT 1 21:03:35 22:59:01 8.81 18.76
haftaya 10 gelir inşallah. :D
Dizinin süresini baya kıssalttılar,biraz uzatsalar reytinglerde yükselecek.:)

süresi uzun zaten reklam vermiyor birtek. :D
2 saatti 1saat 40 dakikaya düştü,2 reklam verdi.:D

1 dakka kimse tutmaz demişti deme ben tutar demiştim hatta fragmanlarını beğenmiştim sonuçlar hiç şaşırtmadı :D

diriliş hiç etkilenmemiş yine iyi gitmiş totalde ama araya başka şeyler girince sıralama olarak çok geride kalmış
aslında 1.yle arasında 2 rtg yok

esra erolda ağlamalı zırlamalı bişeyler oluyo heralde yükselmiş

bu arada poyraz karayel reklamsız gidiyo be dün 10 dan 11.30 a kadar sadece sonda reklama girdi kimse sallamasın ondan öncesini bilmiyorum
İstisnalar var tabi. :D Genelleme yaptım. :A

Yılanların Öcü oldukça başarılı tebrikler.

Poyraz Karayel de yükselmiş bakalım devamı gelecek mi :)