soğanın cücüğü kalacak gibi sanaCücük Ağa ağır total olmuş hatta Küçük Gelin'i bile bu konuda geçeceğini söylüyolar.Seninn düşüncen neler
sen karışma dış mihrakÇarşamba konusunda Salı, Pazar, Pazartesi yapımları tartışılıyor helal.
Geçen sezon ab de daha yüksekti hatta 15 alıyordu şimdi 5 bile alamıyorsoğanın cücüğü kalacak gibi sana
Bahaneleri geçelim meluncum tebrik etmeyi bilelim.
anım anlıyorum belli bir gönderme aşkı var ama doğru gönder lütfen poyraz karayel 21-22; 22-23 arası reklamlarını vermiş )) yani reklam konusu tam ))Süperiz Süper! En büyük Kanal D'm!
Poyraz Karayel 21.15'ten sonra reklamsız gitmiş diyolla ama boşverin. 😎
Sakın Poyraz reklamsız gitti de yükseldi demeyin kızarım ha!
Diriliş'le reklam vermedi diye dalga geçiyorduk ama Poyraz'ıma laf yok!
Kanal D'm isterse 5 saat reklamsız yayın yapar size ne!
Diriliste 2 kusak reklam veriyizkfo 2 kuşak veriyi panpa
süresine göre vermiyorDiriliste 2 kusak reklam veriyi
esra erol paso my nin ağıt müziğini kullaniyi tabi yükselecek @mrt-06Diriliş Ertuğrul Total'de düşümş ama oranları hala iyi. AB oranları da gayet iyi. Tebrik ederim diziyi.
Güzel Köylü haftalardır totali bırakmıyor büyük başarı tebrikler diziye.
Kimsenin tutmaz dediği Poyraz Karayel 8 almış. Dün akşamki bölüm de güzeldi, AB ve ABC1'de Diriliş'le başa baş gider bence. Ona da tebrikler.
Esra Erol çok başarılı gidiyor bu hafta. Tebrikler.
İnş zirveyide alırız Kadir.poyraz karayel çok iyi oranlar almış, güzel köylü ve diriliş de çok iyi tebrikler
@Yiğitt ben demiştim demeyi sevmiyorum ama böyle olmasını bekliyorum demiştim
Evet kaç gündür Fatih denilen bir çocuk çıkıyor herkes ağlıyor.esra erol paso my nin ağıt müziğini kullaniyi tabi yükselecek @mrt-06
müziğin de etkisi var türkiye o müzikle çok ağlamıştı alışık yaniEvet kaç gündür Fatih denilen bir çocuk çıkıyor herkes ağlıyor.
1 dakka kimse tutmaz demişti deme ben tutar demiştim hatta fragmanlarını beğenmiştim sonuçlar hiç şaşırtmadıDiriliş Ertuğrul Total'de düşümş ama oranları hala iyi. AB oranları da gayet iyi. Tebrik ederim diziyi.
Güzel Köylü haftalardır totali bırakmıyor büyük başarı tebrikler diziye.
Kimsenin tutmaz dediği Poyraz Karayel 8 almış. Dün akşamki bölüm de güzeldi, AB ve ABC1'de Diriliş'le başa baş gider bence. Ona da tebrikler.
Esra Erol çok başarılı gidiyor bu hafta. Tebrikler.