- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Bilmem
ama bu sefer işi zor gibi iddialı yarışmacılar var
Bozokto varmış zıctı olm turani bı seferBozok o kadar da güçlü değil abi Fatmagüle elenmiştiBilmemBozokto varmış zıctı olm turani bı seferama bu sefer işi zor gibi iddialı yarışmacılar var
)))))
Ahahaha süper yorum yavBilmemBozokto varmış zıctı olm turani bı seferama bu sefer işi zor gibi iddialı yarışmacılar var
)))))
Bende konuştum ne var ?Telefonda mi konustunuz ?Biz hepimiz tlf da konuştuk hatta konferans yapıp birbirimizlede konuştuk 😉))) aaa pardon seni unutmuşuz
)))
İnsanin aklina kötü şeyler getiriyon abiBende konuştum ne var ?Biz grup yaptıkta ondan 😉)))))))))senin gibi tekil deildik çoğul olaraktan daha zevkli oluyor😉))))))
Ama sende öyle anlatinca yapcak birşey yokİnsanin aklina kötü şeyler getiriyon abiSenin kalbin fesat bıldırcın
)))) grup deyince aklına ne geldi acaba😉))))
Neden
Neyse yaAma sende öyle anlatinca yapcak birşey yokLa olm ne anlattım grup olarak birbirimizle konuştuk dedim 😉))) dervişin filri ne ise zikride oymuş😉))
Aga Ustanın resmi 360 gün avatarda zaten.5 gün başka birinin avatarı fena olmazKadire laf eden sen değil miydin ?![]()
Yok artik 5 gün kullanacan birde gözüme gozukme aga [emoji107]Aga Ustanın resmi 360 gün avatarda zaten.5 gün başka birinin avatarı fena olmaz![]()
@china_shangai abi avatar olmamış mı ?Yok artik 5 gün kullanacan birde gözüme gozukme aga [emoji107]