Fragmani begenmedim ben bu arada eskiden daha iyi fragmanlar oluyordu
Fragmani begenmedim ben bu arada eskiden daha iyi fragmanlar oluyordu
ne fragmanı cnm bu bölümden sahneFragmani begenmedim ben bu arada eskiden daha iyi fragmanlar oluyordu![]()
Fragmani tvde gordum az once kötüydüne fragmanı cnm bu bölümden sahne![]()
Sen seyrediyomusun ?Fragmani tvde gordum az once kötüydü![]()
Abi İçinizden en şanslı ve şansızı ben olmalıyım herhaldeİnsan eski bölümleri hatırlayınca hem hayıflanıyor hem de şaşırıyor.
vakti zamanında‚ polat´ın deyimiyle kötü köpeğin sürüye kurt getirdiği‚ aslan akbey´in öldürüldüğü‚ polat ile abdülhey´in aslan amcanın evinde karşılaştıkları‚ karahanlı´nın infaz edildiği vb. bölümler de bu ekibin elinden çıktı. şimdi bakıyorsun‚ sınırları zorlayan mantık hataları ile dolu‚ senaryosu ve kurgusu zorlama ilerleyen‚ oyunculuk anlamında iki üç kişinin götürmeye çalıştığı bir dizi haline gelmiş. gerçekten çok yazıkbu aralar vadinin ve pusunun eski bölümlerine göz atıyorum .o bölümleri görünce klavyemden bunlar döküldü
)))))
yarın yeni bölüm var kimse yeni bölümle ilgilenmiyor herkes eskilerden dem vuruyoraslında herşey çok acık nerden nereye geldik entersan .üzülmemek elde deil
![]()
sen baştan seyretmiş olsaydın ne demek istediğimi çok net anlardınAbi İçinizden en şanslı ve şansızı ben olmalıyım herhaldeeskileri izlemediğim için mematinin vurulduğu sezondan sonraki bölümlerden başladım ve dizi çok iyi gidiyor. Tabi sezonun bazı bölümleri ve geçen sezonun bazı bölümleri kötüydü hatta berbat ama olsun artık katlanacagiz
şu akif settar olmasa cahitin rolü düşürülse, erhan yasin tilki raskoln ve sagirin rolü artsa şu an ki bölümlerde süper olacak ama yapmayınca olmuyor maalesef
![]()
Ne kusuru be abineydi kusura bakma görmedim
Hayir ben fragmanlari denk geldikce izliyorum bu fragmani begenmedim ben diğerlerine goreSen seyrediyomusun ?
Vardır bir bildiğiNe kusuru be abisen dün paylaşım yaptın ya konseyle ilgili. Konseyi polat ortadan kaldırdı ama şimdi kurulmasına göz yumuyor sence neden abi ben bir türlü içinden çıkamadım 😕😕
Lan olm Vadiye baksanaBir efsane sahne de benden
Beyaz Tv acik mi sen basinda misin tv ninTv açık zaten![]()