Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

dün aklıma elif düştü. o video senin bu video benim izledim durdum.:))))bambaşkaydı....... bu arada @Maskeli Fedai resim geldi şimdi görebiliyor musun?

Bahsettigim Kurtlar Vadisi.. yok böyle bir sahne gercekten. Vadiyi vadi yapan bu gibi sahnelerdi..

Son düzenleme:
bu arada altan akisik (dogu bey) sapasaglam duruyor gibi
Allah uzun ömürler versin‚ vadide oynayan okadar oyuncu vefat ettiki yasayanlar gercekten göze batiyor artik‚

vefat edenler arasinda istemi betil‚ seyfo dayi‚ hüsrev aga‚ sehmuz‚ halo dayi‚ akrep bekir var bildigim kadariyla
frown.gif

634899317372000000.jpg

Terör olmasaydi bu ülkenin çocukları bayraklarinin ne anlama geldiğini unuturlardi

Teror olmasaydi Bayrak gonderde gonullerde olurdu taputlarin uzerinde değil..!

Süper :D

Düşün ki bu banka patronları günde 1 milyon dolar yiyorlar eder sene de 365 milyon dolar 10 senede bu para çoktan biter. Bu banka patronları şu an metaliğe kurşun atıyor. Paralar sizde değil mi ?

Biz onlara yedirecek kadar aptal miyiz ? Senin kirmizi kitabin varsa bizim de kirmizi cizgimiz var.

Ben seni içeri aldimya dokundum ya içlerine kurt düştü bir kere. Ha birde Nazimin su planladigin suikasti anlatinca işin hepten bitti..!

dün aklıma elif düştü. o video senin bu video benim izledim durdum.:))))bambaşkaydı....... bu arada @Maskeli Fedai resim geldi şimdi görebiliyor musun?

Kimsin sen ya babam misin abim misin amcam misin kocam misin sevgilim misin kimsin ?

Polat gazi alir ve 240'a doğru yol alir :A

Bas gaza basss

Tamam yeter.,.

Yeter Dur Artik ! (ELİFİM NOKTALANDİ..!)

Ne bölümlerdi be şimdi araki bu heyecani bulasin :(

işte bizlerin özlem duyduğu tapınakçılar şekildeki gibiydi:))))) hayallerimiz buydu ama pusu saolsun tapınakçıların gizeminin de içine etti :(:(:(

634372844286875000.jpg

hehehe
biggrin.gif
biggrin.gif

derlerrrrr
biggrin.gif

cakir - sen derlen fikrasini biliyomusun lan memati?
memati - kayikci hikayesinimi abi?
cakir - vaay sendemi bindin lan memati?
biggrin.gif

memati - abi kirici oluyorsun
biggrin.gif

polat - yok o kayikci
biggrin.gif
biggrin.gif

renklerin kardeşiliği :))) hepsi pusuda rahmetli oldu :D

634305534965468750.jpg

ersoy başgannnnn adam baya bir karizmaydı

ersoy-ulubey_95782.jpg