Yapmacık geliyor bana birde gıcık işte nedeni belli değil.Hayırdır?
Dizinin sonundaki ambulansta neydi? 😱
Yapmacık geliyor bana birde gıcık işte nedeni belli değil.Hayırdır?
Dizinin sonundaki ambulansta neydi? 😱
kalite tepmiştir seniÇok gıcık olmaya başladım bu diziye.![]()
Total değil ya seni itmiştir.Yapmacık geliyor bana birde gıcık işte nedeni belli değil.![]()
AB izleyicisi terk ediyor her hafta diziyi.kalite tepmiştir seni![]()
tns totoş sistminde izlenmese de olurAB izleyicisi terk ediyor her hafta diziyi.Baştan dediğim gibi öyle güçlü bir hikayesi yok dizinin zaten.
![]()
Izlenmezse bitertns totoş sistminde izlenmese de olurayrıca ab si hala 5+
![]()
sen ne anlarsın melun.ssIzlenmezse biter
Annemlerde bunu izliyor bende denk gelince izliyorum ama sürekli takip edilcek dizi değil bence denk geldikce izlenilcek dizi![]()
Çok şey anlarim izledigim dizilerin tamami absen ne anlarsın melun.ss
karadayı izleemiyon mu sen o zaman anlamıyon demektirÇok şey anlarim izledigim dizilerin tamami ab![]()
Bu dizi bence sezon sonunu zor görür senaristin degismesi lazim![]()
Neyi var karadayinin bekaradayı izleemiyon mu sen o zaman anlamıyon demektir![]()
O değilde Fırat Çelik dizinin başrolünden yan role aktı,i Kemal yan rolden başrole sarktı.Az önce bitirdim son bölümü. Saadet artık Kemal'i seviyor Asrın da yakalanacak gibi Fırat Çelik'in dizideki rolü bitiyi gibi.
Fragman da eğlenceli olmuş Yılmaz yine döktürüyor, dizinin olmazsa olmazı.
Ama bir Şeref Meselesi değil tabii dizi.![]()
İlk cümlede onu kastetmek istemiştim zaten.O değilde Fırat Çelik dizinin başrolünden yan role aktı,i Kemal yan rolden başrole sarktı.![]()
Aynen bende Kemal'ciyim.İlk cümlede onu kastetmek istemiştim zaten.
Ben de Kemal'ciyim zaten daha iyi oldu böylesi.![]()
Çünkü Şeref Meselesi daha güzel, daha aksiyonlu bir dizi ve senaryosu sağlam.Aynen bende Kemal'ciyim.
Dizinin reytingleri pek iyi değil ama ya.![]()
ŞM itici bir dizi ama .ssÇünkü Şeref Meselesi daha güzel, daha aksiyonlu bir dizi ve senaryosu sağlam.
Ama Gönül İşleri'nde konu yok, senaryo tükendi gibi hayırlısı diyelim.![]()
Nesi itici melun süper ilerliyor dizi, gittikçe açılıyor reytingler de onu gösteriyor zaten.ŞM itici bir dizi ama .ss
Aynen senaryo yok bakalım ne yapacaklar.![]()
Ben yazın izleyeceğim o diziyi.Nesi itici melun süper ilerliyor dizi, gittikçe açılıyor reytingler de onu gösteriyor zaten.
Yapacaklarını yapsınlar yoksa sezon sonunu göremez Gönül İşleri.![]()
Servet ve Yılmaz barıştı, Saadet Kemal'i seviyor artık, geriye tek ilgi çekici konu Sevda ve Bedir kaldı zaten onlar da reyting artıramazsa geçmiş olsun diyelim.Ben yazın izleyeceğim o diziyi.
Aynen, ama Bedir Sevda sahneleri çoğalırsa dizi ŞM'yi 5kat la geçer.![]()
Onu diyemeyeksin.Servet ve Yılmaz barıştı, Saadet Kemal'i seviyor artık, geriye tek ilgi çekici konu Sevda ve Bedir kaldı zaten onlar da reyting artıramazsa geçmiş olsun diyelim.![]()