Star Gönül İşleri - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Size anlatmak için sabahtan beri içim içimi yiyor , belki aranızda bilen vardır ama ben bilmeyenler için anlataym. :)

Dizide Bedir karakterini canlandıran kişinin AVUKAT olduğunu öğrendim. Gerçekte avukatmış ve birgün mahkemede bir olay olmuş ve hakim Bedir'e burada artislik taslama , git filmlerde artislik tasla demiş. Sonra bizim bu Bedir bir atar oyunculuk ajansına dahil olmuş. :D

@@Bully @Ahmad @xemrexxx @-potterhead- @china_shangai @Nisa @*YıldırıM*
Buna benzer bir şeylee duydum ama tam bilmiyodum, iyiymiş:F
bu arada dünkü bölüm yine çok iyiydi :bhr:

Size anlatmak için sabahtan beri içim içimi yiyor , belki aranızda bilen vardır ama ben bilmeyenler için anlataym. :)

Dizide Bedir karakterini canlandıran kişinin AVUKAT olduğunu öğrendim. Gerçekte avukatmış ve birgün mahkemede bir olay olmuş ve hakim Bedir'e burada artislik taslama , git filmlerde artislik tasla demiş. Sonra bizim bu Bedir bir atar oyunculuk ajansına dahil olmuş. :D

@@Bully @Ahmad @xemrexxx @-potterhead- @china_shangai @Nisa @*YıldırıM*
Buna benzer bir şeylee duydum ama tam bilmiyodum, iyiymiş:F
bu arada dünkü bölüm yine çok iyiydi :bhr:
Dada'ya konuk olduğunda söylemişti. Ama detayları bilmiyordum, iyi oldu öğrendiğimiz... :)

Zaten iki dizi izliyorum birisi Paramparça diğeri Gönül İşleri :bhr: İkiside birbirinden güzel. :Z @-potterhead-
İkisi de türünün en iyi örnekleri ama ben aile dizileeini daha çok severim :)

bölümü izledim şimdi:X
yılmaz ile servetin atışmaları,cilveleşmeleri çok iyiydi
sevda yine sinir bozucu bir karar ver artık :F
saadet mutlu olsun artık :bhr: kemal de sıkıştırmayı bıraksın kızı ne suçu var
tibet totoşu napsa gözüme giremiyor
baba vee nuri formlarındaydı yine en çok onlara güldüm:F

Dizi umarım gün ve saat değiştirmez. :(
Star Tv korkutmaya başladı beni. :(
Merakla yeni bölümü bekliyoruz..

starda tekrarı başladı izlyememiştim iyi oldu :X @gözlemci nin ireminden sonra stara kalite fışkırdı bir anda:A

muzafferin turşu kavgası güzeldi :X asrın totoşu yine saadeti kandrici .ss

Son düzenleme:
13.bölümü izlemedim daha vakit bulursam izleyeceğim. :X

Allah o asrının belasını versin totosunun üstünee düşsün de odüştüğü yer @destere nin kucağı olsun bunu gören @Çiğdem- yansın kavrulsun kahrolsun mahvolsun :( bir rahat vermediler saadetciğeme:( :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot