Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ve işte usta sahalara tekrar sakalsız dönücek anlaşılan :) kalite biraz düşük ama olsun
LYlMv1.jpg

Valla necati bey gibi sakalarim vardi simdi berberde biraz kisaltim:))) sakallarimin yarisi beyaz yarisi siyah:)))))

Abi senden aldığım hançer darbeleriyle yere yıkıldım :T:
En azindan hanceri arkandan deil yuzune karsi böğürüne böğürüne sapladim:))))) degerini bil melunnnn😉:)😉:)😉:)😉

abi dikkat ettiysen bütün diziler sezon başındaki reytinglerini sürekli olarak artırdılar bizim ise biraz daha düştü bile diyebiliriz
Sence neden kadir:)))) bir taraflarimizi yirtiyoruz bu boyle gitmez diye😉)))ve gitmemeli artik toparlansinlar biseyler yapsinlar.bizim gibi amatorlerin gordugu bu kotu gidisi bir zahmet gorsunler😉))) sonucta ceplerini dolduranlar onlar bizler karsiliksiz seviyoruz

bu zamanlar aldığımız 15 reyting bile kötüdür bizim için geçen sene 15 aldığımızda 16 neden gelmiyor diye sızlanıyorduk şimdi burak 15 i 16 yı nerdeyse aldığımız 9 reytinge seviniyoruz şaka gibi harbiden

@china_shangai abi saatler olsun :D

Sence neden kadir:)))) bir taraflarimizi yirtiyoruz bu boyle gitmez diye😉)))ve gitmemeli artik toparlansinlar biseyler yapsinlar.bizim gibi amatorlerin gordugu bu kotu gidisi bir zahmet gorsunler😉))) sonucta ceplerini dolduranlar onlar bizler karsiliksiz seviyoruz
abi sistemde tıkanıklık var kumanda kadınların elinde denekler de sıkıntı var tns engelinide aşmamız lazım

abi sistemde tıkanıklık var kumanda kadınların elinde denekler de sıkıntı var tns engelinide aşmamız lazım
bu da byük bi etken kesinlikle
tamam son 2 bölüm vasattı falan ama bu sezon müthiş bölümler izledik kimse birbirini kandırmasın mesela ömer babanın öldüğü bölüm mükemmeldi o bölüm ben en az 11 falan beklerken 8-9 falan almıştık kadirin dediği faktör burda devreye giriyor

ama şuan aldığımız oran vadinin ölüsünün aldığı orandır biraz kımıldasalar uçarız vadi bu boru değil ölüsü zirvede olmaya yeter yetiyor

yalnız bu hafta da aynı şekil devam ederlerse harbiden isyan ederiz hadi 242 yi önceden çektiniz o kadar aradan sonra 243.bölümde herşey toparlanmış olmazsa tühhh hepsine yuhh deriz

Son düzenleme:
tamam son 2 bölüm vasattı falan ama bu sezon müthiş bölümler izledik kimse birbirini kandırmasın mesela ömer babanın öldüğü bölüm mükemmeldi o bölüm ben en az 11 falan beklerken 8-9 falan almıştık kadirin dediği faktör burda devreye giriyor

ama şuan aldığımız oran vadinin ölüsünün aldığı orandır biraz kımıldasalar uçarız vadi bu boru değil ölüsü zirvede olmaya yeter yetiyor
Şöyle bir örnek versek olur mu acaba ?

Kurtlar Vadisi Türkiyenin En Büyük Takimi Gakatasaray

Diğerleri Anadolu takimlari

Kurtlar Vadisinin ölüsü bile Anadolu takimlarini yenmeye yeter

yalnız bu hafta da aynı şekil devam ederlerse harbiden isyan ederiz hadi 242 yi önceden çektiniz o kadar aradan sonra 243.bölümde herşey toparlanmış olmazsa tühhh hepsine yuhh deriz
aga ben vadinin kötü olduğunu düşünmüyorum velev ki öyle olsun bizim ölümüz zaten 10 reyting alır sistemide yenip bu reytingler yükselecek başka türlü düşünmüyorum

Şöyle bir örnek versek olur mu acaba ?

Kurtlar Vadisi Türkiyenin En Büyük Takimi Gakatasaray

Diğerleri Anadolu takimlari

Kurtlar Vadisinin ölüsü bile Anadolu takimlarini yenmeye yeter
aga cins cins yorum yapma en büyükmüş biraz saygı göster lütfen; sen fb yi kadıköyde en son ne zaman yendin hatırlıyormusun yaşın yetiyor mu 21.yy da galibiyet alamadın bir hatırlatayım sana

ahhhh bölümden tek zevk aldığım nokta şuydu sağir akifi rezil etti bölüm boyunc okadar büyük bir haz aldım anlatamam :A:A:A:A:A:A

önce akifi kandırıp alptekini vurdu akifi tam kaçırıyordu polat yetişti 🙂🙂🙂

sonra akifi tekrar kandırıp bombayı etkisiz getirdim diye elini kolunu sallayıp gitti ve leylaların orada bomba patladı 🙂🙂🙂🙂

sağir şuuu yer cücesinin tüm havasını tek bölümde aldı :love1::love1::love1::love1::love1:

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU