Hadi bakalim indaallah vatana millette hayirli olsun😉))))ve işte usta sahalara tekrar sakalsız dönücek anlaşılankalite biraz düşük ama olsun
![]()
yok aga nesi itici normal bir foto işteAkif ne kadar da itici çıkmış![]()
adam tek değil ki timle operasyona çıkmış sadece onun fotosu var agaPolatçılık oynamaya devam ediyor@-KADİR-
En azindan hanceri arkandan deil yuzune karsi böğürüne böğürüne sapladimAbi senden aldığım hançer darbeleriyle yere yıkıldım![]()
sıhhatler olsun abi 🙂Valla necati bey gibi sakalarim vardi simdi berberde biraz kisaltim)) sakallarimin yarisi beyaz yarisi siyah
))))
En azindan hanceri arkandan deil yuzune karsi böğürüne böğürüne sapladim)))) degerini bil melunnnn😉
😉
😉
😉
Kesinlikle bu oranlar bizi hic tatmin etmiyor bizim bu zamanlar 15 ,leri bulmamiz gerekiyordu@china_shangai abi vadide 13 reyting alacak onun haricindeki her sonuç beklentimi karşılamaz
Saol kardesimsıhhatler olsun abi 🙂
abi dikkat ettiysen bütün diziler sezon başındaki reytinglerini sürekli olarak artırdılar bizim ise biraz daha düştü bile diyebilirizKesinlikle bu oranlar bizi hic tatmin etmiyor bizim bu zamanlar 15 ,leri bulmamiz gerekiyordu))
Saol kardesim)))
Sence neden kadirabi dikkat ettiysen bütün diziler sezon başındaki reytinglerini sürekli olarak artırdılar bizim ise biraz daha düştü bile diyebiliriz
abi sistemde tıkanıklık var kumanda kadınların elinde denekler de sıkıntı var tns engelinide aşmamız lazımSence neden kadir))) bir taraflarimizi yirtiyoruz bu boyle gitmez diye😉)))ve gitmemeli artik toparlansinlar biseyler yapsinlar.bizim gibi amatorlerin gordugu bu kotu gidisi bir zahmet gorsunler😉))) sonucta ceplerini dolduranlar onlar bizler karsiliksiz seviyoruz
bu da byük bi etken kesinlikleabi sistemde tıkanıklık var kumanda kadınların elinde denekler de sıkıntı var tns engelinide aşmamız lazım
Şöyle bir örnek versek olur mu acaba ?bu da byük bi etken kesinlikle
tamam son 2 bölüm vasattı falan ama bu sezon müthiş bölümler izledik kimse birbirini kandırmasın mesela ömer babanın öldüğü bölüm mükemmeldi o bölüm ben en az 11 falan beklerken 8-9 falan almıştık kadirin dediği faktör burda devreye giriyor
ama şuan aldığımız oran vadinin ölüsünün aldığı orandır biraz kımıldasalar uçarız vadi bu boru değil ölüsü zirvede olmaya yeter yetiyor
aga ben vadinin kötü olduğunu düşünmüyorum velev ki öyle olsun bizim ölümüz zaten 10 reyting alır sistemide yenip bu reytingler yükselecek başka türlü düşünmüyorumbu da byük bi etken kesinlikle
tamam son 2 bölüm vasattı falan ama bu sezon müthiş bölümler izledik kimse birbirini kandırmasın mesela ömer babanın öldüğü bölüm mükemmeldi o bölüm ben en az 11 falan beklerken 8-9 falan almıştık kadirin dediği faktör burda devreye giriyor
ama şuan aldığımız oran vadinin ölüsünün aldığı orandır biraz kımıldasalar uçarız vadi bu boru değil ölüsü zirvede olmaya yeter yetiyor
yalnız bu hafta da aynı şekil devam ederlerse harbiden isyan ederiz hadi 242 yi önceden çektiniz o kadar aradan sonra 243.bölümde herşey toparlanmış olmazsa tühhh hepsine yuhh deriz
aga cins cins yorum yapma en büyükmüş biraz saygı göster lütfen; sen fb yi kadıköyde en son ne zaman yendin hatırlıyormusun yaşın yetiyor mu 21.yy da galibiyet alamadın bir hatırlatayım sanaŞöyle bir örnek versek olur mu acaba ?
Kurtlar Vadisi Türkiyenin En Büyük Takimi Gakatasaray
Diğerleri Anadolu takimlari
Kurtlar Vadisinin ölüsü bile Anadolu takimlarini yenmeye yeter