15 Ocak 2015 Perşembe ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mom'a hep başlamak istiyorum bir türlü kısmet oldu birde başrol oyuncusu Anna Faris çok sevdiğim birisi. Belki Supernatural'ım bu gece biterse ilk bölümünü izlerim. :D
sen süpernaturaldan şaşma cnm @destere @Harunnn60 bakma kanal farkı var nasıl türkiyede trt 1 le kanal d dizileri reytingi farklıysa amerikadada öyle o morn ve diüer yüksek alan dizileri cw kanalına getirin 1 reytingle giderler süpernaturalı ve diğer cw dizilerini alın diğer amerika kanalalrına koyun 2 reyting alırlar türkiyedeki gibi amerikadada kanal farkı var 🙂🙂

sen süpernaturaldan şaşma cnm @destere @Harunnn60 bakma kanal farkı var nasıl türkiyede trt 1 le kanal d dizileri reytingi farklıysa amerikadada öyle o morn ve diüer yüksek alan dizileri cw kanalına getirin 1 reytingle giderler süpernaturalı ve diğer cw dizilerini alın diğer amerika kanalalrına koyun 2 reyting alırlar türkiyedeki gibi amerikadada kanal farkı var 🙂🙂
Sen jane Virgine başladın mı ? :)

ben süpernatural,the originals, the vampire diaries, arrow, the flash, ve the 100 bu 6 dizisini izliyorum bunlardan hric 2 dizisi daha varmıs ama cw kanalına yakısmıyor o diğer 2 dizi cnm yeni sezon onay almasalardı keşke 🙂🙂🙂
Dogru tek kadın dizisi olduğu için izlememen normal :A

@cookies'in dediği doğru listenin birincisi 10 reyting alsa neyse de 2 reytingle zirve yapıyor, CW dizilerinin 1 reyting alması düşük olarak nitelendirilmesi doğru değil bence. :)

Mom'a hep başlamak istiyorum bir türlü kısmet oldu birde başrol oyuncusu Anna Faris çok sevdiğim birisi. Belki Supernatural'ım bu gece biterse ilk bölümünü izlerim. :D
toplam 20 dakika lık dizi diğer dizilerin bitimini beklemende gerekmiyor, her ders arasına yada diğer diziler arasına rahatça sıkıştırıp izlemek mümkün, 20 dakika ama bir çok sahnesinde istemsiz insanın ağzı kulaklarına kadar gidip geliyor:) benim için mom ilaç gibi:)

toplam 20 dakika lık dizi diğer dizilerin bitimini beklemende gerekmiyor, her ders arasına yada diğer diziler arasına rahatça sıkıştırıp izlemek mümkün, 20 dakika ama bir çok sahnesinde istemsiz insanın ağzı kulaklarına kadar gidip geliyor:) benim için mom ilaç gibi:)
Friends gibi yani. Feci gaza getirdin gece izliyim ilk bölümünü. :A

e2 de mom izlenir çünkü kesilip biçilecek sahne yok :) ama ben yinede netten takip edeyim nolur nolmaz ?:)

tgıt neyin nesi ?:) açılımı nedir kim oynuyor komedimi dram mı?
grey's anatomy,scandal,htgawm üçünün yapımcısı da shando teyze üçü de abc de perşembe akşamları peş peşe :) [HASHTAG]#TGIT[/HASHTAG] thanks god ıt's thursday :)

Aynen :F Biz ittifak yapalım destere , yoksa Çiğdem iyice güçlenecek :D
@Çiğdem- e geçit yok ama benide kandırdı şimdi dörtgözle constantine i bekliyorum ona bulaştıranda çiğdem :) neyse z. nation u ona izletip intikamımı aldım ya yinede her constantine izleyişimde çiğdem den yediğim kazık aklıma geliyor :)

bu tarz komedilerde sıkılmak mümkü değil zaten ama ben modern family de sıkılmıştım @sürgünüm o diziye devam ediyormu bilmiyorum ama ben ilk bölümde terk etmiştim :)
Canım sıkıldı ne izlediğimi bende bilmiyorum. Karagül'ü açtım Kendal diye biri var döktürüyor. Özlem diye bir kız var çok fena. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius