15 Ocak 2015 Perşembe ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1414771159.jpg

Amerika'da Perşembe'nin reytingleri belli oldu.

Pek fazla yeni bölüm yayınlanmayan gecenin galibi American Idol oldu.

Mom ve diğer CBS dizileri The Big Bang Theory'nin tekrar bölüm yayınlaması nedeniyle biraz düşüş yaşamış olsalar da özellikle Mom'ın durumu gayet iyi.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMFOXAmerican Idol (8-10PM)2.6810.36
CBSThe Big Bang Theory -Tekrar2.5812.06
NBCThe Biggest Loser1.144.22
ABCThe Taste (8-10PM)0.933.27
CWThe World Dog Awards0.411.92
8:30PMCBSMom2.4810.84
9:00PMCBSTwo and a Half Men2.169.38
NBCBad Judge0.722.77
9:30PMCBSThe McCarthys1.546.91
NBCA to Z0.521.73
10:00 PMCBSElementary 1.348.06
NBCParenthood1.244.08
ABCHow to Get Away With Murder -R 0.722.63

haftaya [HASHTAG]#TGIT[/HASHTAG] gecesi şu anlık perşembeleri ilgimi çeken bişi yok :X

CW'm yine kalitenin zirvesinde reytingler önemli değil. :A

Mom'a başlasam sever miyim acaba? (b)

1 reytinnge yakın alsa yetiyor 0.8 0.9 gibi birşey alır iyi başlamış olcuaz yanı braz daha zorlasa 1 reyting ortalamayı bunlada bulucaz :F:F:F
bak mom u görüyormusun 2.5 reyting almış yinede reytnginden memnun değiliz niye 10 olmasın diyoruz:) sizin diziler 1 reytinge ulaşınca sevinçten sevgi yumağına dönüyorsunuz :)

CW'm yine kalitenin zirvesinde reytingler önemli değil. :A

Mom'a başlasam sever miyim acaba? (b)
kesinlikle beğeneceksindir hatta sen süperportakalı bırak direk mom a geç bence :)

bak mom u görüyormusun 2.5 reyting almış yinede reytnginden memnun değiliz niye 10 olmasın diyoruz:) sizin diziler 1 reytinge ulaşınca sevinçten sevgi yumağına dönüyorsunuz :)

kesinlikle beğeneceksindir hatta sen süperportakalı bırak direk mom a geç bence :)
Mom dizisi e2 de yayınlaniyor destere :)

Sen bu hallere düşecek kızmıydın

amerikada reytingler böyle en fazla alan @cookies dediği gibi 2 ortalama alabiliyor
yani amerikada idare eder reytingler 0 ortalama reytinglerdir 1 ortalama reytingler iyi reytinglerdir 2 ortalama alanlarda yüksek reytinglerdir şöyle 3 ortalama reyting alan görmedim ben amerikada 1 ve 2 ortalama reyting alınıyor zaten 🙂🙂🙂

Mom'a hep başlamak istiyorum bir türlü kısmet oldu birde başrol oyuncusu Anna Faris çok sevdiğim birisi. Belki Supernatural'ım bu gece biterse ilk bölümünü izlerim. :D

amerikada reytingler böyle en fazla alan @cookies dediği gibi 2 ortalama alabiliyor
yani amerikada idare eder reytingler 0 ortalama reytinglerdir 1 ortalama reytingler iyi reytinglerdir 2 ortalama alanlarda yüksek reytinglerdir şöyle 3 ortalama reyting alan görmedim ben amerikada 1 ve 2 ortalama reyting alınıyor zaten 🙂🙂🙂

Ya Çiğdem abartma allah Aşkına :A 1 reytig iyi diyorsun hala ama nedense forever da 1 reyting alıyor korkarak yorum yapıyorsun :D
Ama CW gelince hahah hihi yaparsın :F