Hannibal'ın 3. Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1421430754.jpg

NBC'nin sevilen dizisi Hannibal'dan izleyicilerine yeni bir haber var.

İlk sezonu Nisan başında ayında yayınlanan, ikinci sezonu Şubat sonunda yayınlanan dizinin bu yıl da Şubat-Mart gibi başlaması bekleniyordu. Fakat NBC'nin patronundan gelen açıklama dizinin hayranlarını biraz üzecek nitelikte.

Yapılan açıklamayla dizinin üçüncü sezonunun yaz aylarında yayınlanacağı açıklandı. Yapılan açıklamada "Hannibal'ı seviyoruz, yaz aylarını da seviyoruz" denildi.

Her ne kadar eleştirel anlamda başarılı olup, özellikle internet üzerinde geniş hayran kitlesi bulundursa da Hannibal aldığı reytinglerle NBC'yi yeterince memnun edemiyordu...

Hannibal'ın üçüncü sezonuyla ilgili son gelişmeler için tıklayın.

Yazın başlaması daha iyi olabilir, en azından daha az rakibi olur. Neyse, başarılar. :)

Bu aralar özlemeye başladım sanki diziyi. Belki bir kez daha şans veririm, yaza alınması da iyi oldu o açıdan. :):)

Ne demek Hannibal'ın yeni sezonu bu yaz, yıkıldım. :( Neyse bekleyeceğiz, ancak beklediğimize değecek bir sezon olacak. Aksiyon dozu da iyice artacak. :)

Sevenleri açısından çok kötü ama reytingi yok napacak mecbuuur :D

benim pek bir kaybım yok :)
hannibal değilde Vikings ler veya Got geç başlasa yıkılırdım :)

Yazın başlaması kötü oldu ama yoğunluk olacaktı benim açımdan o dönem. O yüzden aslında iyi oldu. :D Ama o dönemde başlayacak olan diziler arasında eleme yapacak olsaydım, bu Hannibal olmazdı kesinlikle.