Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | Trendyol Süper Lig 25. Hafta

Maç sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Bu ne rezil bir maçtı ya? Bu mu dünya derbisi? Bu kadar balon bir rekabet olamaz. Bunların "lige biz marka değeri katıyoruz" demesi tamamen zırva. Cumartesi günü Samsun-Rize maçı daha heyecanlıydı. Asıl derbi oydu.
Şu diğer takım taraftarlarınında her Fenerbahçe ve Galatasaray maçında ki içlerinde kalmış, Bizim maçlara neden derbi demiyorlar, takıntısı öldürüyor beni.

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Bu ne rezil bir maçtı ya? Bu mu dünya derbisi? Bu kadar balon bir rekabet olamaz. Bunların "lige biz marka değeri katıyoruz" demesi tamamen zırva. Cumartesi günü Samsun-Rize maçı daha heyecanlıydı. Asıl derbi oydu.
Adam haklı.

2024-2025 şampiyonu gs'yi tebrik ederim.

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Adam haklı.

2024-2025 şampiyonu gs'yi tebrik ederim.
Ben haklı bulmuyorum.
Biz buna kıskançlık deriz ama koca koca adamlarız, ergenler gibi kıskançlık diye lanse edemem.

Beşiktaşlısıda Trabzonlusuda, her Galatasaray ve Fenerbahçe maçında aynı muhabbeti yapıyor.

Harika bir maç olduğunu savunduğumdan değil, gördüğüm diğer takım sosyal medya mesajları üzerine.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Ben haklı bulmuyorum.
Biz buna kıskançlık deriz ama koca koca adamlarız, ergenler gibi kıskançlık diye lanse edemem.

Beşiktaşlısıda Trabzonlusuda, her Galatasaray ve Fenerbahçe maçında aynı muhabbeti yapıyor.

Harika bir maç olduğunu savunduğumdan değil, gördüğüm diğer takım sosyal medya mesajları üzerine.
O da var tabii ama sen böyle ezik oynarsan adamlar istediğini der.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
O da var tabii ama sen böyle ezik oynarsan adamlar istediğini der.
Kötü değildik, özellikle ikinci yarı daha iyiydik.
Galatasaray 1 puana çıkmış, istediklerini aldılar.
Muslera kritik kurtarış yaptı.
Ama ahlar vahlar çözüm değil.

Neticede adamlar halen 6 puan önde.

Kötü değildik, özellikle ikinci yarı daha iyiydik.
Galatasaray 1 puana çıkmış, istediklerini aldılar.
Muslera kritik kurtarış yaptı.
Ama ahlar vahlar çözüm değil.

Neticede adamlar halen 6 puan önde.
1 puana çıkan gs değildi yalnız sendin :A Adamlar yine risk aldı değişikliklerle. Sen son 5 dakka hariç kazanmak için bir şey yapmadın. Bu adamlara zaten 1 puan yetiyordu.
Hadi şimdi tüm maçları kazan aynı zamanda adamların 3 maçta puan bırakmasını bekle.

Şu diğer takım taraftarlarınında her Fenerbahçe ve Galatasaray maçında ki içlerinde kalmış, Bizim maçlara neden derbi demiyorlar, takıntısı öldürüyor beni.
Ben bizim maçlara neden derbi demiyorlar mı dedim? Her maç haftası şöyle maç böyle maç diye kafa ütülüyorsunuz maça gelince kalenin yolunu zor buluyorsunuz. Diğer "büyük" maçlara oranla en sönük maçlar bu iki takım birbiri ile oynadığında yaşanıyor.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
İstediğimizi aldık. 6 puan önemli bir fark.

1 puana çıkan gs değildi yalnız sendin :A Adamlar yine risk aldı değişikliklerle. Sen son 5 dakka hariç kazanmak için bir şey yapmadın. Bu adamlara zaten 1 puan yetiyordu.
Hadi şimdi tüm maçları kazan aynı zamanda adamların 3 maçta puan bırakmasını bekle.
Olm biz neden 1 puan için çıkalım..
Adamlar 2 li averaj ile 7 puan yaptı.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Gs çok kötü bu formla sezonu bu şekilde bitiremezler. Biz de fazla korkak oynadık biraz daha efektif oynasak 1-2 farkla kazanmıştık.

Bu maçtan sonra lig yeniden başlar :A