Karadayı 94.Bölüm Fragmanı

Gözükmesin artık bu saatden sonra, Mahir psikopata bağlasın. Güzel bölümler izleyelim reytingler hiçte önemli değil. :)
Her aşkta mutlu son yok. Onlarınki de imkansız aşk olsun. Hem gerçek hayatta kim aşık olduğu kişiyle evlenebiliyor ki. :)
😱Şoktayım bu yoruma:DBana göre haklısın ama diğer üyelere karşı dikkatli ol:DNeyse iyi geceler yarın son final sınavım var onu da verdim mi hayırlısıyla rahatlayacağım:)

Ay Yapım resmi Facebook sayfası:
#‎karadayı‬
Karadayı yeni bölüm 2.Fragmanı birkaç saat sonra sayfamızdan
izleyebilirsiniz.

Fragmandan kare:

10917396_361575484027910_2072660389060085298_n.png

Turgut :Z

Yemin ediyorum efsane bir bölüm geliyor. :D Yer yerinden oynayacak cinsinden hemde. Offf offf offff. Nazif Baba bile geliyor yardima. :D

Herkese hodri meydan diyor, üstüne birde Turgut geliyor. Vay anam vay. :D

Şimdi Turgut, Mahir'in safında yer almaya geliyor diye tahmin ediyorduk ama belliki hala gönlü Feride'de. :)

Bu adamin zaten tek amaci vardi o da Feride'ydi. Ama bunu yaparken önce kendi intikamini alacak. Buradan anlasilabilir ki Mahir'e yardim falan etmez.
Turgut'un amacı sadece Necdet'den intikam almakla sınırlı olmamalı. Emri veren sonuçta Mehmet Saim Bey'di. Mahir'le ikinin düşmanı ortak ama arada kız meselesi var. :A

Super fragmanlar Allahim :love1:

Aa Turgut hala Ferideyi seviyi beter olasica .sss

:) :) :Z

Turgut'un amacı sadece Necdet'den intikam almakla sınırlı olmamalı. Emri veren sonuçta Mehmet Saim Bey'di. Mahir'le ikinin düşmanı ortak ama arada kız meselesi var. :A
Demistim zaten, Turgut senaryoya bambaska bir hava verecek dönüsüyle. Hem kendi istegi (Feride), hemde kendi intikami (Mehmet Saim ve Necdet). :D Belki bunu yaparken Mahir'i bile kullanabilir. :A

Neler olacak kestirmek çok zor. Turgut hala Feride'nin resimlerine bakıyor. @Yakamoz-Asi (b)
yalnızzz senaryonun değişiceği çok açık cnm geçen sezon finalinde mahirin mahkeme sahnesini görmüştük şimdi turgutun gelmesiyle senaryo değişicek senaristler mhkeme sahnesinide değiştiriceklermi görücez cnm büyük ölçüde senristlerin pilanladığı yol haritası değişmiş olucak çünkü turgutu getirmekle 🙂🙂🙂

Oha aklima bişi geldi @sürgünüm bu Turgut feridenin arkadasina sonradan aşık olabilir mi :)
Sende iki dakikada senaryo cizdin ya. :D Suna ve Turgut'u düsünemiyorum valla. :A

yalnızzz senaryonun değişiceği çok açık cnm geçen sezon finalinde mahirin mahkeme sahnesini görmüştük şimdi turgutun gelmesiyle senaryo değişicek senaristler mhkeme sahnesinide değiştiriceklermi görücez cnm büyük ölçüde senristlerin pilanladığı yol haritası değişmiş olucak çünkü turgutu getirmekle 🙂🙂🙂
Bence fazla degismeyecek, sadece senaryoya Turgut eklenecek. Mahir yine o mahkemeye cikacak. Belki de Mahir oraya Turgut sebebiyle cikacak, ne biliyoruz? :D

Demistim zaten, Turgut senaryoya bambaska bir hava verecek dönüsüyle. Hem kendi istegi (Feride), hemde kendi intikami (Mehmet Saim ve Necdet). :D Belki bunu yaparken Mahir'i bile kullanabilir. :A
:D Öyle bir şey yaparsa Turgut, Mahir bu sefer kendi elleriyle alır canını. :)

Sende iki dakikada senaryo cizdin ya. :D Suna ve Turgut'u düsünemiyorum valla. :A

Bence fazla degismeyecek, sadece senaryoya Turgut eklenecek. Mahir yine o mahkemeye cikacak. Belki de Mahir oraya Turgut sebebiyle cikacak, ne biliyoruz? :D
seyitin ölüp ölmemesi belirlicek bence seyit ölürse mahiri gerçekten sezon finalindeki gibi görücez ama seyit ölmezse senaristler o düşünceden vazgeçmiş gibi anlarım ben 🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,336
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato