- Reaksiyon puanı
- 65,198
- Puanı
- 1,059
40 yılda bir diziye başlayalım dedim beni mahçup etme.
40 yılda bir diziye başlayalım dedim beni mahçup etme.
ya ilk bölümü severek isteyerek oturup izleyeceğim söz verdim40 yılda bir diziye başlayalım dedim beni mahçup etme.![]()
Şimdi izleyeceksin dimi?ya ilk bölümü severek isteyerek oturup izleyeceğim söz verdimama devamını ilk bölümdeki alğı belirler
![]()
3 e kadar zamanım var izleyebilirimŞimdi izleyeceksin dimi?![]()
Sana söylüyorumda daha ben izlemedim bakalım beğenecekmiyim. Allah'ım hadi inşallah güzel çıksın şu dizide beni senin diline düşürmesin. Sonra önerdiğim dizi güzel çıkmadı diye başımın etini yersin.3 e kadar zamanım var izleyebilirim![]()
İlk 3-4 bölümü izlediğini söylemiştin kalan 4 bölümü istesen bir günde bitirirsin.![]()
Kaptan Vane'yi hiç sevemedim. Benim adamım Kaptan Filint.
En sonunda başlayacağımız diziyi buldum. @Forumdash ve @sokak sanati izlemişti yanılmıyorsam. Da Vinci Daemons benim yeğen izlemiş illa izle dayı dedi.![]()
Hatırlıyorsan sana izleyeceğimi söylemiştim. Sen kaçıncı bölümdesin 2.sonunda bitirdin mi?
Hatırlıyorsan sana izleyeceğimi söylemiştim. Sen kaçıncı bölümdesin 2.sonunda bitirdin mi?
Yeni sezona kalmaz bir kaç güne yetişirimde, sen ne zaman yetişeceksin anlamadım.Ben sezon sonuna yetiştir kendimi.Senide yeni sezona bekliyoruz.
![]()
Yeni sezona kalmaz bir kaç güne yetişirimde, sen ne zaman yetişeceksin anlamadım.![]()