İnşallah senin dediğin olur akifi görmek bile yeterbelli olmaz aga çıkabilir ben bu bölümde bile gözükmez diye düşünüyordum gözüktü,o kadar derine inmezler bence
İnşallah senin dediğin olur akifi görmek bile yeterbelli olmaz aga çıkabilir ben bu bölümde bile gözükmez diye düşünüyordum gözüktü,o kadar derine inmezler bence
akifi kim canlandıracak acaba ?İnşallah senin dediğin olur akifi görmek bile yeter![]()
Aga umarım yeni akif tanınan biri olur ve yapısıda uyar yoksa celil gibi olacaksa olmasın. Dalya vaybe ilk bölümünü hatırlıyorumakifi kim canlandıracak acaba ?
bu arada dizimizde dalyaya yaklaştı
aynen aga tanıdık biri olması reytingler açısından da önemli olur,cem uçan hamlesi işe yaramadı mesela, dediğin gibi memet küçük rolünde çok başarılı ama ertuğrul şakara göre sıska kalıyorAga umarım yeni akif tanınan biri olur ve yapısıda uyar yoksa celil gibi olacaksa olmasın. Dalya vaybe ilk bölümünü hatırlıyorum![]()
Aga tek türkiye de yılmaz vardı boy bos tıpkı akifaynen aga tanıdık biri olması reytingler açısından da önemli olur,cem uçan hamlesi işe yaramadı mesela, dediğin gibi memet küçük rolünde çok başarılı ama ertuğrul şakara göre sıska kalıyor![]()
aynen aga çok iyi bir tercih olur fatih yurdakul baya da benziyorAga tek türkiye de yılmaz vardı boy bos tıpkı akifsen ne dersin.
Aga fragman süper olmuş
aynen aga fragman harika ama tv'de çok gösterilmesi lazım neşet ölmüş galibaAga fragman süper olmuşilker sonunda şüphelendi tam istediğim gibi oldu bu hafta reytingler de artış olacak.
Aga sence yeni akif belli mi?Dizimizin yapımcısı Mehmet Akyol'dan Tüyo
"Akif için 2. fragmanı bekleyin"
![]()
belli olmuştur aga ama bunu sosyal medya hesaplarında falan sır gibi saklıyorlar,ben 2.fragmanı bekliyorum bakalım akif ile ilgili ne görücezAga sence yeni akif belli mi?
Aga fragman güzel92.BÖLÜM (FRAGMAN 2) - SALI 21.00
http://www.kure.tv/izle/nizama-adanmis-ruhlar-92-bolum-sali-fragman-2
yorumum:harika bir bölüm bizleri bekliyor,akifin vurulma sahnesinin bu kadar uzun olacağını tahmin etmezdim teyze tedavi ediyor yüzünü açacak mı bakalım ? bol akif sahnesi izleyeceğiz...sonda reisi akif sandım ilkten ama ellerine dikkat ettiğinde reis olduğu belli merakla bekliyorum salıyı
aga neşetin kurtulması iyi boşver artık ekibin başına daha diri bir düşman olarak çıkmalı aga aileyi yok ettiler ama illa bir yerden alır o destekAga fragman güzelgüzel olmasınada şu senaristler ne yapıyor ben anlayamıyorum 😕 neşet o kadar kurşun yedi halen yaşıyor onu geçtim bu kadar adamı nerden buluyor sonuçta arkasında hiçbir güç kalmadı. Neyse ki akifin iyi oldugunu göstermişler bu da iyi bir haber.
Aga eyvallah olsun zaten gözüme girdi olmasın demiyorum ama o kadar kurşundan sonra nasıl kurtulur ben ona kızıyorum. Birde aga sence ordaki reis mi şekli şemali değişik geldi bana.aga neşetin kurtulması iyi boşver artık ekibin başına daha diri bir düşman olarak çıkmalı aga aileyi yok ettiler ama illa bir yerden alır o destek![]()
bu tür dizilerde böyle şeyler olur aga şey yapmamak gerek,aga bende ilk izlediğimde akif olabilir mi dedim ama elleri falan reise benziyorAga eyvallah olsun zaten gözüme girdi olmasın demiyorum ama o kadar kurşundan sonra nasıl kurtulur ben ona kızıyorum. Birde aga sence ordaki reis mi şekli şemali değişik geldi bana.
Aga bilmiyorum bana değişik geldi.bu tür dizilerde böyle şeyler olur aga şey yapmamak gerek,aga bende ilk izlediğimde akif olabilir mi dedim ama elleri falan reise benziyor
aslında arkasını falan dönmesi bana da öyle gibi geldi ama bir tekrar izlesene aga elleri böyle esmer tonda kalın reisin tıpkıAga bilmiyorum bana değişik geldi.
Orası öyle ama yeni akif belli değil belki dublörün de öyle olur. Neyse aga az kaldı bölümeaslında arkasını falan dönmesi bana da öyle gibi geldi ama bir tekrar izlesene aga elleri böyle esmer tonda kalın reisin tıpkı