12 Ocak 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

karadayım dünkü bölümüde 7 geçemiyorsa ohaaa yanii bu sezon bir yanlışlık var bi yerde:ppp:

paramparça iyi dizi olabilir ama her dizinin bu yıl çift hane alamazken karagül dıında
paraçparçanın çok rahat şekilde 12 reytinglere gelmesi çok abartılı
geçen yıl olan küçük ağa durumuna benzetiyorm ben paramparçayı
küçük ağada hak etmediği yüksek reytingleri anlamsız şekilde çok rahat alıyordu ama bu yıl 7 geçemiyorlar
bence paramparçada hak etmediği reytingleri alıyor ayy zaten her yıl 1 tan süpriz dizi çıakrıyorlar ve yüksek reyting aldırıyorlar tuhaflık var bu işte eminimki seneye paramparçada 7 reytingi geçemicek küçük ağa gibi 🙂🙂🙂
çiğdem yine eleştiri bomardımanı yapmışşsın :D bir paramparça dizisinin izle derim ben , karadayı 3.sezonda ve sıktı artık sen bile karadayı bir ara bıraktın reaksiyon izledin reaksiyon çuvallayınca tekrar geçiş yaptın karadayıya yani izleyiclerde sıkılmış ki senin gibi diğer dizilere geçiş yapmışlar :X

Paramparca nin dunku bolumu efsaneydi ama bu oranlari haketti 11,40 12,10 rating sevindim. :)
Karadayi da cok iyi oranlar almis tebrik ederim.
Bu Tarz Benim Total 1,60 Ab 1,20 ile baslamis yavas yavas yukselecegini dusunuyorum.

Paramparça gerçekten şaşırtmaya devam ediyor, çok iyi oranlar alıyor tebrik ederim diziyi.

Karadayı'nın dün akşamki o bölümüne daha yüksek bekliyordum. En azından geçen haftaki gibi AB'de 8 ve üstü bekliyordum neyseki ABC1'de 9 reyting almak çok büyük bir başarı.

Şunu da söyleyeyim 3.sezonunda 9 reyting alabilen çok az yapım var, laf söylemekten vazgeçin. :)

Ulan İstanbul iyi olduğu AB grubunda da düşüş yaşamış özetine geçilmiş. Dizi için bir şeyler yapılmalı kesinlikle hak etmiyor bu durumu.

O Ses Türkiye düşmüş.

çiğdem yine eleştiri bomardımanı yapmışşsın :D bir paramparça dizisinin izle derim ben , karadayı 3.sezonda ve sıktı artık sen bile karadayı bir ara bıraktın reaksiyon izledin reaksiyon çuvallayınca tekrar geçiş yaptın karadayıya yani izleyiclerde sıkılmış ki senin gibi diğer dizilere geçiş yapmışlar :X
cnm ben karadayıyı brakmadım reaksiyonu canlı izleyip 1-2 hafta karadayıyıda youtubeden izleyip yatıyordum ikisinide izliyordum yanı hiç kaçırdığım bölüm olmadı 🙂🙂

paramparçanın karadayııy geçiceğini bende söylüyordum ama 12 gibi reytingi görünce küçük ağa örneği geldi aklıma onu belirttim ayrıca karadayıyı kara para aşkı kurtlar vadisini bile her hafta daha ağırr eleştiriyorum bunlar benim kendi izlediğim diziler cnm ben sevip sevmediklerimi ayırt etmiyorum 🙂🙂🙂

Paramparça, coşmuş ki ne coşmuş! Harika gidiyor dizi. Yönetmen, senarist iyi olunca ve bu kadar özenilince haliyle :) En önemli grup ABC1'de ilerleyen haftalarda 14-15'e kadar çıkar diye düşünüyorum inşallah yanılmam.

Karadayı, Paramparça'ya çok iyi direniyor 9 almış, fragma bakarsak hak etti. :)

Ulan İstanbul kötü durumda pat diye yayından kaldırılmaz inşallah. Ama zaten hikaye bitti 3-4 bölümde toparlanıp güzel biır finalle bitirilir umarım :)

Paramparça, yılın kuşkusuz en iyi işlerinden olacak gibi görünüyor. Henüz 7 bölüm yayınlanmasına rağmen 12 reyting almış. Gerçekten büyük tebrikler.

Karadayı, Paramparça geldikten sonra oranlarında pek düşüş olmasa da birinciliği kaybetti. Geri de alamayacaktır.

Ulan İstanbul, çok kötü sonuçlar almış. Emre Kınay'da dizi için pek işe yaramamış görünüyor. Yakında bitecektir.

Bu Tarz Benim, Show'daki reytinglerinden tabii ki çok uzak. Bunu da bekliyorduk zaten. Fakat zamanla yükseleceğini düşünüyorum. Umarım Çakma Bu Tarz Benim'i geride bırakır.

paramparça yine uçmuş bu sezonun yeni dizilerden bombası oldu tabi reyting açısından söylüyorum bunu
karadayı da iyi gitmiş ama şunu söylemek istiyorum bazı arkadaşlar için 3.sezonda bu oranları alması çok iyi falan yazılmış yav kardeşim 3 sezon çok mu uzun bi süre Allah Allah ne var bunda :D

sen de ışıdi destekledi diye öpülmeyen davutoğlu ile idare et panpa bana bulaşma:))
Ha ha ha))) isid ile ilgili Fransa bizle ayni düşünüyor be))) siyasetle bu kadar bilgisiz ol sürekli post kast vallahi senin cesaretin bende olsa neler yapardım. Bu dergi basımı neden oldu sanıyorsun Fransa orta doğuda çoğu olayda Türkiye tezlerine yaklaştı . isid ile ayni düşünüyordu filistini devlet olarak taniyacakti ki olan oldu. Dedim ya siyaset konusunda bir kaç firinlik isin var)))

Ha ha ha))) isid ile ilgili Fransa bizle ayni düşünüyor be))) siyasetle bu kadar bilgisiz ol sürekli post kast vallahi senin cesaretin bende olsa neler yapardım. Bu dergi basımı neden oldu sanıyorsun Fransa orta doğuda çoğu olayda Türkiye tezlerine yaklaştı . isid ile ayni düşünüyordu filistini devlet olarak taniyacakti ki olan oldu. Dedim ya siyaset konusunda bir kaç firinlik isin var)))
ondan panpa ondan siyaseti bir sen bilirsin hadi glu glu :))))

Paramparça uçmuş. :):)

O Ses Türkiye düellolar sıkmaya başladı. Hem çok iyi ses yok bu sene hem de haftada üç gün çok fazla...

Bu benim tarzın beklediğini üstünde başlamış. Acun kendi program tutturamiyor transferle nereye kadar