- Reaksiyon puanı
- 58,898
- Puanı
- 1,060
İrfan Şahin sosyal medyayı takmıyi pek neyse ki.zaten gürültüleri var keriman reyize rağmen paramparçayı geçiyiler genelde sosyal medyada
İrfan Şahin sosyal medyayı takmıyi pek neyse ki.zaten gürültüleri var keriman reyize rağmen paramparçayı geçiyiler genelde sosyal medyada
neysee ki bu sefer de dizi kaldırırsa kanal d binasını ortadan kaldırırlarİrfan Şahin sosyal medyayı takmıyi pek neyse ki.
Çok büyütüyon Ulan İstanbul'u sen.neysee ki bu sefer de dizi kaldırırsa kanal d binasını ortadan kaldırırlar
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] @denizz19 un sılasından bile çok dinlenmiş bnm abartmama gerek var mıÇok büyütüyon Ulan İstanbul'u sen.
senin pana ve trt yıllardır çuvallıyo no problem )) ataşacak başkasını bul artık sıktın glı glu vak vak ))
sen de ışıdi destekledi diye öpülmeyen davutoğlu ile idare et panpa bana bulaşma)Benim pana mi)) burada panaya en çok sallayan benim . trt icin daha gecen filita için negatif yorum yazdım))
moralin bozulmus olabilir ne desen ne izlesen göçüyor sende diğer ülkelerdeki my haberleriyle idare ediver canım ne olacak))
hem izleemiyor hem haketmedi diyor oklava ile kovalayın şunukaradayım dünkü bölümüde 7 geçemiyorsa ohaaa yanii bu sezon bir yanlışlık var bi yerde
paramparça iyi dizi olabilir ama her dizinin bu yıl çift hane alamazken karagül dıında
paraçparçanın çok rahat şekilde 12 reytinglere gelmesi çok abartılı
geçen yıl olan küçük ağa durumuna benzetiyorm ben paramparçayı
küçük ağada hak etmediği yüksek reytingleri anlamsız şekilde çok rahat alıyordu ama bu yıl 7 geçemiyorlar
bence paramparçada hak etmediği reytingleri alıyor ayy zaten her yıl 1 tan süpriz dizi çıakrıyorlar ve yüksek reyting aldırıyorlar tuhaflık var bu işte eminimki seneye paramparçada 7 reytingi geçemicek küçük ağa gibi 🙂🙂🙂
her yıl 1 tane diziyi anlaşmışlar gibi ön pilana çıkarıp her bölümüne rahat rahat reytingler veriyorlar önce küçük ağa ankaranın dinkmeni ve kiraz emvsiminde bunu yaptılar şimdi üçüde eski oranalrı alamıyor ve şimdide paramparçayı ön pilana çıakrıyorlarhem izleemiyor hem haketmedi diyor oklava ile kovalayın şunu
Aaaa Paramparça nas haketmiyor acaba ?karadayım dünkü bölümüde 7 geçemiyorsa ohaaa yanii bu sezon bir yanlışlık var bi yerde
paramparça iyi dizi olabilir ama her dizinin bu yıl çift hane alamazken karagül dıında
paraçparçanın çok rahat şekilde 12 reytinglere gelmesi çok abartılı
geçen yıl olan küçük ağa durumuna benzetiyorm ben paramparçayı
küçük ağada hak etmediği yüksek reytingleri anlamsız şekilde çok rahat alıyordu ama bu yıl 7 geçemiyorlar
bence paramparçada hak etmediği reytingleri alıyor ayy zaten her yıl 1 tan süpriz dizi çıakrıyorlar ve yüksek reyting aldırıyorlar tuhaflık var bu işte eminimki seneye paramparçada 7 reytingi geçemicek küçük ağa gibi 🙂🙂🙂
ayol hep dedim iddialı bir drama karadayıyı geçecek diye işte geldi gerçi ben de bu ka fark beklemiyidimher yıl 1 tane diziyi anlaşmışlar gibi ön pilana çıkarıp her bölümüne rahat rahat reytingler veriyorlar önce küçük ağa ankaranın dinkmeni ve kiraz emvsiminde bunu yaptılar şimdi üçüde eski oranalrı alamıyor ve şimdide paramparçayı ön pilana çıakrıyorlar
bu reyting kıtlığında her bölümü 11 civarı olamaz bence anlaşmalı yapılıyor bunlar
seneye paramparçada 7 reytingi geçemicek 🙂🙂🙂
ben kötü demiyorum cnmmm ama o dizinin hakkı 8-9 reytingAaaa Paramparça nas haketmiyor acaba ?
Daha diziyi izlemeden konusuyorsun Çiko olmadi bu
Misal ben karadayiyi 40 dkde bitirirken paramparçanin sonuna kasar izliyorum çünkü aşırı heyecanli süper dizi izle sonra konuşuruz 😉
cnm bende karadayıyı geçicek dedim ma 8-9 reyting üstünü hak etmiyor her hafta 12 reyting nedir geçen yılkı küçük ağa gibiler şuan sankı reyting sistemi anlaşma yapıyor ve her yıl 1 diziyi ön pilana çıakrıyor gibi şuan öyle düşünüyorum ben 🙂🙂🙂ayol hep dedim iddialı bir drama karadayıyı geçecek diye işte geldi gerçi ben de bu ka fark beklemiyidim
demek ki çok sevilmiş ne var bunda kızben kötü demiyorum cnmmm ama o dizinin hakkı 8-9 reyting
yani 12 reyting alıyor nerdeyse totelde bukdarını hak emtiyor bence aklıma küçük ağa geldi küçük ağayıda geçen yıl böyle yapmıştı bunlar 🙂🙂🙂
cnm bende karadayıyı geçicek dedim ma 8-9 reyting üstünü hak etmiyor her hafta 12 reyting nedir geçen yılkı küçük ağa gibiler şuan sankı reyting sistemi anlaşma yapıyor ve her yıl 1 diziyi ön pilana çıakrıyor gibi şuan öyle düşünüyorum ben 🙂🙂🙂
Degil 8-9ben kötü demiyorum cnmmm ama o dizinin hakkı 8-9 reyting
yani 12 reyting alıyor nerdeyse totelde bukdarını hak emtiyor bence aklıma küçük ağa geldi küçük ağayıda geçen yıl böyle yapmıştı bunlar 🙂🙂🙂
cnm bende karadayıyı geçicek dedim ma 8-9 reyting üstünü hak etmiyor her hafta 12 reyting nedir geçen yılkı küçük ağa gibiler şuan sankı reyting sistemi anlaşma yapıyor ve her yıl 1 diziyi ön pilana çıakrıyor gibi şuan öyle düşünüyorum ben 🙂🙂🙂