Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yalniz isin surasi garip bir daha ki bölüm Abdulhey Polata silahi doldurtacak arkada Yakisikliyi vuracak yarin ki bölümde silah sesi cikacak ardindan beyaz bir ekranda Yazete.Com Haber Portali yazıyor bakalim Beyaz Tv ne yapacak

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 11 Mart Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Polat Alemdar'ın okuduğu "Bozkırın Sırrı/Türk Peygamber" adlı kitap, internette satış patlaması yaşıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yazı grubunda yer alan Ahmet Turgut'un kaleme aldığı roman, hafta sonunda 2. baskısını yaptı ve tükendi. Yayınevi şu anda 3.baskıyı hazırlıyor.

"Bozkırın Sırrı/Türk Peygamber" romanı, Türkiye'nin en geniş kapsamlı kitap satış sitelerinden www.kitapyurdu.com 'da ilk 100 listesinde yokken, dizinin yayınlandığı gece 30. sıraya yükseldi. Hafta başında ise ilk 3'e girdi.

Yine www.kitapyurdu.com 'da en çok arama yapılan anahtar kelimeler arasında birinci sırada "Bozkırın Sırrı", ikinci sırada "Türk Peygamber" ve 3. sırada kitabın yazarı "Ahmet Turgut" yer alıyor.

@-KADİR- aga vadiyle ilgili bildiğin bütün kitapları söylesene
@china_shangai abi seninde önereceğin kitap var mı siyasi olur roman olur vadiyle ilgili olur
yani bunu oku süper anlatıyor dediğin bişey var mı

@takas aga bu arada bozkırın sırrı nı oku derim çok güzel bir kitap ben iki defa bitirdim polat ın elinde gördükten hemen sonra alanlardan biriside bendim 🙂

@takas aga selman kayabaşı nın teşkilat kitabını da oku derim hiçde fena sayılmaz güzel bir tarihi kurgu roman; kitapta süleyman çakır ve aslan akbey diye iki karekter var çok önemli olmasalarda yine de isimlerini okuyunca bir heyecan yaptım 🙂

yine ahmet turgut un aşkın şehidi romanıda çok iyi onuda okuyabilirsin

@takas aga bu arada bozkırın sırrı nı oku derim çok güzel bir kitap ben iki defa bitirdim polat ın elinde gördükten hemen sonra alanlardan biriside bendim 🙂

@takas aga selman kayabaşı nın teşkilat kitabını da oku derim hiçde fena sayılmaz güzel bir tarihi kurgu roman; kitapta süleyman çakır ve aslan akbey diye iki karekter var çok önemli olmasalarda yine de isimlerini okuyunca bir heyecan yaptım 🙂

yine ahmet turgut un aşkın şehidi romanıda çok iyi onuda okuyabilirsin
aga onları zaten yazdım vadiyle ilgili kitaplar yazan vadiye takmış bi adam var faruk arslan diye :D

bana başka bi dizi söyleyin hakkında bu kadar kitap yazılan söyleyin hadi :D

aga onları zaten yazdım vadiyle ilgili kitaplar yazan vadiye takmış bi adam var faruk arslan diye :D

bana başka bi dizi söyleyin hakkında bu kadar kitap yazılan söyleyin hadi :D
aga sen onu kurtlar vadisi fenomeni ni anlayamayan anlamak istemeyenlere sor biz vadinin büyüklüğünü bildiğimizden gece gündüz vadi forumundayız işte 🙂

önce vadi farkı deyip sonra geçiyoruz aga :D
@takas ben kitabını yıllar önce bir otogarda görmüştüm o zaman almamıştım bir daha da o kitabı bulamadım yılardır hep içimde bir pişmanlık kaldı o kitabı alıp okumalıydım sonra o kitap piaysadan kaldırıldı daha da görmedim o kitabı :D

Müzikler eleştirilicek en son şey.. Gökhan Kırdar en güzel müzikleri de yapsa, senaryoda ki sorunlar çözülmeden bir fayda etmez.

Tapatalk 2

Müzikler eleştirilicek en son şey.. Gökhan Kırdar en güzel müzikleri de yapsa, senaryoda ki sorunlar çözülmeden bir fayda etmez.

Tapatalk 2
bal gibi de eder yemin ediyorum müzikler çok etkili efsane müzikleri kullansa sürekli en berbat senaryoda bile sıkılmayız buna emin ol aga
eski bölümleri izleyince anlayacaksın bunu
gökhyan kırdar biran önce kendine gelmeli settar ağa müziği nedir lan nedir rezillikte son nokta

bu hafta sezonun rekorunu bekliyorum geçen bölümün tamamı ve bu bölüm fragmanı sezonun rekorunu kırdılar sıra perşembe de Allah ın izniyle

Son düzenleme:
bal gibi de eder yemin ediyorum müzikler çok etkili efsane müzikleri kullansa sürekli en berbat senaryoda bile sıkılmayız buna emin ol aga
eski bölümleri izleyince anlayacaksın bunu
gökhyan kırdar biran önce kendine gelmeli settar ağa müziği nedir lan nedir rezillikte son nokta

Haklısın eskiden fark ederdi.. ama şuanki yazım grubunu Gökhan Kırdar bile kurtaramaz.. şuan Vadi izleniyora, senaryosu için değil, Necati Şaşmaz ve eskinin hatırına izleniyor bence.. Vadinin gerçek senaristleri gelmediği sürece eskisi gibi olması imkansız malesef. Raci gelmez artık ama en azından diğer iki senaristleri getirmeleri gerekir.. zaten vadiyi artık eskiyle kıyaslayamayız.. bir önce ki mesajımda da dile getirdiğim gibi.. vadiyi iki parçaya bölmek gerek.. 202. Bölüme kadar Raci-Bahadır.. 203 ve sonrası yazım grubu..

Tapatalk 2

Haklısın eskiden fark ederdi.. ama şuanki yazım grubunu Gökhan Kırdar bile kurtaramaz.. şuan Vadi izleniyora, senaryosu için değil, Necati Şaşmaz ve eskinin hatırına izleniyor bence.. Vadinin gerçek senaristleri gelmediği sürece eskisi gibi olması imkansız malesef. Raci gelmez artık ama en azından diğer iki senaristleri getirmeleri gerekir.. zaten vadiyi artık eskiyle kıyaslayamayız.. bir önce ki mesajımda da dile getirdiğim gibi.. vadiyi iki parçaya bölmek gerek.. 202. Bölüme kadar Raci-Bahadır.. 203 ve sonrası yazım grubu..

Tapatalk 2
aga eski senarist işine boşuna kafanı yorma o defter çoktan kapanmıştır bizde isteriz ama olmuyorsa olmuyor biz işimize bakarız satıcılarla işimiz olmaz

Tapatalk 2
aga ne olursa olsun ikiside cehennem olsun gitsin siz hala anlamdınız işin vehametini raci dediğin adam abisinin elinden ne var ne yok almaya çalıştı hani o efsane ofis var ya onuda birçok sıkıntılara sebebiyet veren o raci dir oyuncuların aklını çelen vadiyi bitirmeye çalşıan bahadır ın ta kendisidir o adamlar kendilerin bitirdiler kendi meşreplerini ortaya koydular geçmiş olsun o hainler özelliklede bahadır vadiyi bir daha hak etmiyor vadinin onlara değil onların vadiye ihtiyaçları var

Ulan varya icinizde ki en sanssiz benim ha. Bugüne kadar hiç kitap falan satin alamadim. Su kitaplari istedim zamaninda ama alamadik maalesef. En son bu tahlihsizligi Erdoğan reisin hayat hikayesi kitabında yasadim :(

ofisi alan vadiyi bitirmeye çalışan kimdi bana bunun cevabını verin?

adamı resmen sokağa attılar be kardeşi hemde bunlar hepsi kardeşti ayrım yapmıyorum ben raci bahadır cüneyt vs.
adam ölüyordu bi geçmiş olsun bile demediler bu adamları çok severdim hayrandım hepsine her programlarını izledim takip ettim savunduk ama onlar ne yaptı bu vefakar izleyicilerini sattılar

ofisi alan vadiyi bitirmeye çalışan kimdi bana bunun cevabını verin?

adamı resmen sokağa attılar be kardeşi hemde bunlar hepsi kardeşti ayrım yapmıyorum ben raci bahadır cüneyt vs.
adam ölüyordu bi geçmiş olsun bile demediler bu adamları çok severdim hayrandım hepsine her programlarını izledim takip ettim savunduk ama onlar ne yaptı bu vefakar izleyicilerini sattılar
aynen aga artık o hainlerin ismini almak hem vadiye hem de necati şaşmaz a ve de biz seyircilere büyük bir haksızlık

En azindan şu Pana Yazim Grubunu göstersinler.Gostersinler de bizde her kötü bölümde adamlara isimleriyle kufredelim isimleri bundan gostermiyorlar herhalde :D Şaka bir yana şu aenaryoya takviye şart

10931529_385655294944025_8347633305486800649_n.jpg