8 Tane CW Dizisine Yeni Sezon Onayı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arrow benim dizi listemde 3. en iyi dizim cnm kesinlikle izlemelisin batman tarzı bir dizi zaten
erkeklerin çoğunun beğenmesi lazım sezonlarıda henüz azken başla henüz 3.sezondayız sezonlar birikmeden başlamanı öneririm 😉😉😉
aynen o yüzden beğendim ama bu sene başlayamam ama seneye sizinleyim :D

içlerinden en dandik olanı seçmişsin :) arrow un ilk bölümüne bak zaten bırakırsın diziyi :) yok eğer bırakmayıp devam edersen bundan sonra beni sevdiğin dizilere asla etiketlemeni istemem :)))

içlerinden en dandik olanı seçmişsin :) arrow un ilk bölümüne bak zaten bırakırsın diziyi :) yok eğer bırakmayıp devam edersen bundan sonra beni sevdiğin dizilere asla etiketlemeni istemem :)))
@Harunnn60 sen dinleme bunu sakın 🙂🙂🙂

@destere ayy sen nasıl bir çocuksun benim yokluğumda hemen akbaba gibi üşüşüyorsun diziler için anlaştığım çocukların başına :F:F:F

@Harunnn60 sen dinleme bunu sakın 🙂🙂🙂

@destere ayy sen nasıl bir çocuksun benim yokluğumda hemen akbaba gibi üşüşüyorsun diziler için anlaştığım çocukların başına :F:F:F
bir @Harunnn60 senin baskılarına karşı direniyordu onuda sonunda pes ettirmişsin hemde gidip en izlenmeyecek diziyi seçmiş oliver kadar başına dop düşesice :)

hahah ayy baktım olmuyor bende taktik değiştirdim cnm dizilerime laf atanlarıda dizilerime çekmeye basladım :F:F:F
taktiğin güzel işliyor ama bende işe yaramadı :) bir constantine de kandırabildi ordada kandıramazdında ZED aklımı çeldi :) ayrıca constantine CW dizisi değilmiş :)

taktiğin güzel işliyor ama bende işe yaramadı :) bir constantine de kandırabildi ordada kandıramazdında ZED aklımı çeldi :) ayrıca constantine CW dizisi değilmiş :)
ama senide fantastiğe alıştırdım yanı öyle başladım yavas yavas gerisi gelicek :F:F

ama senide fantastiğe alıştırdım yanı öyle başladım yavas yavas gerisi gelicek :F:F
olsun zaten ben fantastik dizileri seviyorum yeterki biraz mantıklı bir konu sempatik oyuncular ve heyecanlı bir konu olsun :)

Zaten yabancılarin dramasi aksiyonu izlenmez bence yani ben izlemem onun yerine Türk dramalarini ve aksiyon filmlerini izlerim daha iyi :)
yanlış yapıyorsun yabancıların dramlarıda harika olur bir başlasan bırakamazsın ?

olsun zaten ben fantastik dizileri seviyorum yeterki biraz mantıklı bir konu sempatik oyuncular ve heyecanlı bir konu olsun :)

yanlış yapıyorsun yabancıların dramlarıda harika olur bir başlasan bırakamazsın ?

Türklerinki yeter bana dramada :love1: :love1:
Misal paramparça git bak bakayim yabancilarda varmi böyle bi dizi :)

Game of thronese baslicaktim bu arada ama @Çiğdem- supernaturali övünce ona başladım twd yide ilk4 bölüm izledim berbatti :)

@Harunnn60 twd ye laf geldi burda :))
sağol destere :D

Türklerinki yeter bana dramada :love1: :love1:
Misal paramparça git bak bakayim yabancilarda varmi böyle bi dizi :)

Game of thronese baslicaktim bu arada ama @Çiğdem- supernaturali övünce ona başladım twd yide ilk4 bölüm izledim berbatti :)
Aa snde yani hep bizi ayirmaya çalış :F

Berbatti ayol doğruya doğru zombiler zaten komiklerdi bazen gülüyidim ama bi o kadar iğrençlerdi o neydi oyle at yediler insan yediler doymadilar .ss
cookies seni kınıyoruz bu laflarından dolayı:)

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius