8 Tane CW Dizisine Yeni Sezon Onayı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayoll ben ne zaman gitsem senin üstüne toplanıyorlar birgün çıkıyor gibi yapıcam beklicem sana gelenin kafasına geçiricem oklavayı :F:F:F

bu dizinin kötü sezonu yok cnm ilk 3 sezon zaten şuan izlediğin kalitede
4 ve özellikle 5.sezonu süpernaturalın en iyi 2 sezonudur
6.sezonda braz bşlarda durgunlaşıyor o dönemde gre fln yapılyıormus az başları zevksiz
ama sonradan 6.bölüdme açılıyor ve harika gidiyor 7. sezonuda öyle
8. ve 9. sezonalr zaten harika özellikle 9.sezon
ve şuankı 10.sezonda ara sıra kalite düşsede bu sezonda farklı bir konu var ve baya ilgi çekici bir konu yanı senaristlerin konusu bitmiyor bu dizinin kötü sezonu yok her sezonda 2-3 durgun bölüm olur ama geneline baktığında şu sezon kötüdür denilcieks ezonu yok her sezon farklı konusuyla harika bir dizi ve 2 kardeş arasında geçmiyor bu dizi
şeytanlar melekler ayoll konu tanrıya kadar gidiyor hatta tanrı gösterilebilir bile fantastik adına her ne ararsan bu dizide cnm sen keyfini çıakrmaya devam et 😉😉😉

bu akşam özellikle çok gidip geliyor cnm 5 defa gidip geldi farklı aralıkla 🙂🙂🙂
Bizim dükkan var Tirebolu'da çok kar varmış özelliklede Görele tarafına doğru. Espiye'de çok yok en fazla 1 karış. 😱

Bizim dükkan var Tirebolu'da çok kar varmış özelliklede Görele tarafına doğru. Espiye'de çok yok en fazla 1 karış. 😱
göreleyi gösterdim cnm buranın karı hala duruyor
çanakçının köylerine okullar tatil edildi yarın çünkü köylerin yolları hala açılmamış
öyle bir kar yağmışkı cnm köy yolları hala kapalıymış 🙂🙂🙂

ayoll ben ne zaman gitsem senin üstüne toplanıyorlar birgün çıkıyor gibi yapıcam beklicem sana gelenin kafasına geçiricem oklavayı :F:F:F

6.sezonda braz bşlarda durgunlaşıyor o dönemde gre fln yapılyıormus az başları zevksiz
ve şuankı 10.sezonda ara sıra kalite düşsede bu sezonda farklı bir konu var ve baya ilgi çekici bir konu yanı senaristlerin konusu bitmiyor bu dizinin kötü sezonu yok her sezonda 2-3 durgun bölüm olur ama geneline baktığında şu sezon kötüdür denilcieks ezonu yok her sezon farklı konusuyla harika bir dizi ve 2 kardeş arasında geçmiyor bu dizi
şeytanlar melekler ayoll konu tanrıya kadar gidiyor hatta tanrı gösterilebilir bile fantastik adına her ne ararsan bu dizide cnm sen keyfini çıakrmaya devam et 😉😉😉

Aynen destere bizim aramızı bozmaya çalışıyor , kara kedi misali :F
@destere @Harunnn60 la aramı açamadın şimdi @sürgünüm emi sıra geldi:F:F:F
ben hemşerime küsmeme bosuna bekleme :F:F:F
@mrt-06 eğer banada biri bu kadar upuzun dizi hakkında yorumlar yazsa Azıcıkta gaz verse bende başlardim gerçekten :D

Bu mesaj Samsung Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

@Çiğdem- baskılar beni yıldırmaz merak etme. :F

@Harunnn60 daha ne diycem sana. Sana gazel yazsam yine de başlamazsın. :F
11 sezon değilde Şöyle 8 sezon olsa başlardim gerçekten :D

@Çiğdem- 1 reyting alan SPN o kadar güzel savunmuş ki 1 reyting en iyi demiş saştim kaldım :D

Keşke dönse. :( Bir gün umarım herkes SPN'nin değerini anlayacak yani ben öyle umuyorum. :(
8.bölüm yine bağlantısız cnm ama 9 ve 10.bölümler tam senin beklediğin bölümler @cookies izlemiş o gayet memnun kaldı bir an önce 10.bölüme gelmelisin o istediğin konularla alakalı şeyleri bulucaksın cnm konu birbiriyle bağlantıya geçicek yavas yavas 🙂🙂🙂

Çiğdem vay be :)

ayy bakk yeminle çıkıcambirgün forumdan ve ziyaretçi olarak beklicem @cookies @mrt-06 nın başına üşüşenlere hemen oklavayla saldırıcam giriş yapıp hahaha :F:F:F

8.bölüm yine bağlantısız cnm ama 9 ve 10.bölümler tam senin beklediğin bölümler @cookies izlemiş o gayet memnun kaldı bir an önce 10.bölüme gelmelisin o istediğin konularla alakalı şeyleri bulucaksın cnm konu birbiriyle bağlantıya geçicek yavas yavas 🙂🙂🙂

ayy bakk yeminle çıkıcambirgün forumdan ve ziyaretçi olarak beklicem @cookies @mrt-06 nın başına üşüşenlere hemen oklavayla saldırıcam giriş yapıp hahaha :F:F:F
Çiğdem biraz drama takıl hep fantastik nereye kadar :D

Çiğdem biraz drama takıl hep fantastik nereye kadar :D

cnm geç olmadn sende başla bence mrt-06 ve cookies e yetişirsin
11.sezon ekimde oluyor o zamana kadar yeni sezona yetişirsiniz 🙂🙂🙂

@destere @Harunnn60 la aramı açamadın şimdi @sürgünüm emi sıra geldi:F:F:F
ben hemşerime küsmeme bosuna bekleme :F:F:F
sen hemşerine toz kondurma ama o da her fırsat buluşta sana göndermede bulunuyor :)

hangi gün grip olacaksın söyle ona göre @mrt-06 i topa tutacağız :)

arrow, the flash ve the vampire diaries yeni sezonları alıcakalrı kesindi zaten:love1::love1::love1:

süpernatural bu yılda biticekmi söylentilerine noktayı koydu 10 yıl daha devam edicez:A:A

the originals,the 100 dizileri braz düşük reytingten dolayı garanti değillerdi ama onlarda aldı:Z

arrow, the flash ve the vampire diaries yeni sezonları alıcakalrı kesindi zaten:love1::love1::love1:

süpernatural bu yılda biticekmi söylentilerine noktayı koydu 10 yıl daha devam edicez:A:A

the originals,the 100 dizileri braz düşük reytingten dolayı garanti değillerdi ama onlarda aldı:Z
arrow bakıcam içlerinden en iyisi o gözüküyor :)

arrow bakıcam içlerinden en iyisi o gözüküyor :)
arrow benim dizi listemde 3. en iyi dizim cnm kesinlikle izlemelisin batman tarzı bir dizi zaten
erkeklerin çoğunun beğenmesi lazım sezonlarıda henüz azken başla henüz 3.sezondayız sezonlar birikmeden başlamanı öneririm 😉😉😉