Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga organizasyona şimdilik gerek yok bende senin gibiyim bekleyelim tatmin olmazsak biz zaten yine burdayız 🙂 ayrıyetten bu bölüm dehşetül vahşet olacak hissediyorum
Allah muhabbetinizi artırsın :))) körler sağırlar olayına döndü bu iş :D birbirinizi buldunuz kopçaları salıverdiniz :A neyse pilavdan dönenin kaşığı kırılsın dedik ama bakıyorumda sizler çoktan kaşıklarınızı kırmışsınız :)))))​

Allah muhabbetinizi artırsın :))) körler sağırlar olayına döndü bu iş :D birbirinizi buldunuz kopçaları salıverdiniz :A neyse pilavdan dönenin kaşığı kırılsın dedik ama bakıyorumda sizler çoktan kaşıklarınızı kırmışsınız :)))))​
yav abi abi sabret biraz perşembe görüşecez :D

Bu bölüm güzel olsa bile yine bu işi yapmalıyız
yok öyle bişey :D

1476088_767221956660894_8821058954496188828_n.jpg

Gel Perşembe gel gel gel en sevdiğim gün

haftanın en güzel günü günün en güzel saatleri yav kardeşim özledik özledik insafsızlar 3 hafta oldu be :D

Sa, vadiciler halini hatrınız sormak için konuya geldim.Konuya gelirsek benim hiçbirden haberim yok birisi kısaca özet çekebilir mi? (vadi neden yayınlanmıyor vs )

Sa, vadiciler halini hatrınız sormak için konuya geldim.Konuya gelirsek benim hiçbirden haberim yok birisi kısaca özet çekebilir mi? (vadi neden yayınlanmıyor vs )
aga yılbaşı haftası klasik zaten oynamıyor
geçen haftada kanal d nin diğer dizileri de oynamadı kanal tüm dizilerine ara verdi

ama vadi daha önce de sık sık ara verdiği için tepkiler oluyor :D yani anlayacğaın klasik vadi işte :D