Ama en büyük etken başrol seçiminin uyumlu olması güleryüzüde unutmamak lazımZeynep BBS'in ilk bölümünden şuan ki 81.bölümüne doğru epey yol katetti hem sıcak bir ekip ruhu var dizide hem de samimiyet.![]()
Ama en büyük etken başrol seçiminin uyumlu olması güleryüzüde unutmamak lazımZeynep BBS'in ilk bölümünden şuan ki 81.bölümüne doğru epey yol katetti hem sıcak bir ekip ruhu var dizide hem de samimiyet.![]()
Tabi canım Ömer ve Ayşem çok uyumlular. Keza Reyhan Mazhar.Ama en büyük etken başrol seçiminin uyumlu olması güleryüzüde unutmamak lazım![]()
AynenTabi canım Ömer ve Ayşem çok uyumlular. Keza Reyhan Mazhar.![]()
Ayşem yine mi hamile. 😱81.bölüm uzun zaman sonra izlediğim en muhteşem bölümlerden birine imza attı. Eğer bu bölüm yükselemiyorsa bu reyting şirketinin canı cehenneme.
Ayşem ve Nail Usta'nın vedalaşma sahnesi, sınıf içinde ders anlatırken ağlamalar of be o ne sahneydi öyle resmen içimi parçaladı. Zeynep Çamcı oyunculuğunu her geçen gün arttırıyor bunu görüyorum.
Reyhan ve Mazhar yine harikalardı onlara laf yok.
10/10 yani.
Fragman yıkılıyor bir an final sandım.
Yine mi hamile derken bir kere hamile kaldı zaten ikinci kere hamile olamaz mıAyşem yine mi hamile. 😱![]()
Gençler ya, zaten bir de Hacer'i aldılar yeter bu kadar çocuk diye düşünüyorum.Yine mi hamile derken bir kere hamile kaldı zaten ikinci kere hamile olamaz mı![]()
Ne olmuş yani bende 3 kardeşim annemler 10 kardeşler gençken doğuracak arkadaş en verimli dönemi.Gençler ya, zaten bir de Hacer'i aldılar yeter bu kadar çocuk diye düşünüyorum.![]()
Hadi Emre az kaldı 82.bölüme.70. bölümü dün izledim. ilk 1 saat normal olaylar oldu ama son yarım saat cok iyi acıldı dizi. ömer'le ayşem'in eda halaya oynadıkları oyunda kahkaha attım.ömer'in ayşem'e bagırdıgı sahnede bi noluyo lan dedim cok abartili hareketler yapiyordu omer , sonradan ayşem'e şaka oldugunu söylediginde ve ayşem'im tokat attiginda koptum süper sahneydi. tolga zeyno sahneside guzeldi.
gecen hafta müsaittim ama izlemedim yine arayı açtık.Hadi Emre az kaldı 82.bölüme.![]()
Bölümler iyice güzelleşiyor. Bende bu haftayı henüz izlemedim.gecen hafta müsaittim ama izlemedim yine arayı açtık.![]()
Neden reytingler düşüyor ya?84.bölüm yine harika ötesiydi güzeldi ama geçen haftaki bölüme göre biraz daha sönüktü.
Reytingle işimiz yok. 85 bölümdür de olmadıNeden reytingler düşüyor ya?
Doğrudur.Reytingle işimiz yok. 85 bölümdür de olmadı![]()
Evet izliyorum,annemde izliyor,bu hafta izliyemedim.Sen düzenli izliyor musun?