TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
81.bölüm uzun zaman sonra izlediğim en muhteşem bölümlerden birine imza attı. Eğer bu bölüm yükselemiyorsa bu reyting şirketinin canı cehenneme.

Ayşem ve Nail Usta'nın vedalaşma sahnesi, sınıf içinde ders anlatırken ağlamalar of be o ne sahneydi öyle resmen içimi parçaladı. Zeynep Çamcı oyunculuğunu her geçen gün arttırıyor bunu görüyorum.

Reyhan ve Mazhar yine harikalardı onlara laf yok.

10/10 yani. :D

Fragman yıkılıyor bir an final sandım. :F

Ayşem yine mi hamile. 😱 :F

70. bölümü dün izledim. ilk 1 saat normal olaylar oldu ama son yarım saat cok iyi acıldı dizi. ömer'le ayşem'in eda halaya oynadıkları oyunda kahkaha attım. :D ömer'in ayşem'e bagırdıgı sahnede bi noluyo lan dedim cok abartili hareketler yapiyordu omer , sonradan ayşem'e şaka oldugunu söylediginde ve ayşem'im tokat attiginda koptum süper sahneydi. tolga zeyno sahneside guzeldi.

70. bölümü dün izledim. ilk 1 saat normal olaylar oldu ama son yarım saat cok iyi acıldı dizi. ömer'le ayşem'in eda halaya oynadıkları oyunda kahkaha attım. :D ömer'in ayşem'e bagırdıgı sahnede bi noluyo lan dedim cok abartili hareketler yapiyordu omer , sonradan ayşem'e şaka oldugunu söylediginde ve ayşem'im tokat attiginda koptum süper sahneydi. tolga zeyno sahneside guzeldi.
Hadi Emre az kaldı 82.bölüme. :D

82.bölümü şimdi bitirdim harika ya tek kelimeyle harika. Yani bu kadar sevimli, bu kadar samimi, bu kadar komik, bu kadar duygusal başka bir dizi var mı ya gösterin bana. Reyhan ve Mazhar ikilisinden bahsetmeye gerek yok harikalardı zaten yine.

Evi boyarken döktükleri tinerden uykularının gelmeleri ve rüyaları harikaydı. :D

Bu da yeni bölüm fragmanı. :)

83.bölüm uzun zaman sonra izlediğim en tatlı ve maziye dönük bölüm oldu. Cengiz Kurtoğlu'nun Saklı Düşler isimli şarkısıyla mazi görüntülerinin ortaya çıkması beni benden aldı. Müzik gerçekten sahnelere cuk oturmuş. Her diziyi bırakabilirim ama bu diziyi bırakamam o derece yani. Reyhan'ım benim ya sen bu kadar sevimli bu kadar şeker bu kadar masum bu kadar tatlı olmak zorunda mısın ya :) Ya kelimelerle anlatılmıyor her anı komik her anı duygusal ağlatırken güldüren, güldürürken ağlatan böyle bir dizi daha yok. Uzun yıllar bizimle kalabilseniz keşke. Reytinge ihtiyacınız yok büyük bir kitleniz var artık. Sizi izlemeyenler üzülsün o kadar çok şey kaçırıyorlar ki. Cıvık cıvık aşklarla değil harbi aşklarla karşımıza çıkıyorsunuz. Öpüşme olmadan da aşkı yaşayabilen çiftleri görüyoruz burada hem de en sağlam haliyle. Fenomen olan aşklar ReyMaz - AyMer harikasınız çok seviliyorsunuz, her saniyesi her dakikası ince ince işlenen bu dizi için tüm ekibe teşekkürler. :)

Bu da 84.bölüm fragmanımız. :)

@ozgur2113 @EFE UYSAL

84.bölüm yine harika ötesiydi güzeldi ama geçen haftaki bölüme göre biraz daha sönüktü. :)