Gündüz ve Gece Yapılabilecek En Güzel Şey Nedir?

Eee yani gülmek için gelecekler reytinglerde harcadıkları negatif enerjiyi pozitife dönüştürmek için bu konuları açıyorum. Hep reyting hep reyting nereye kadar. :)
ayy neyse şimdi senle çene yarıştıramıcam :F:F:F

soruya gelirsek eğer gündüzleri yabancı dizielr izliyorum pazartesinden pazara hergün güncel diizleirm oluyor gündüz izlemekten daha zevk alıyorum :love1::love1::love1:

akşamları izlediğim şeyler pek olmadığından forumda takılmayı daha çok seviyorum ve saat 23:00 gibi erkenden yatmayıda seviyorum 12 saat uyku genelde terciğim:kiki::kiki::kiki:

soruya gelirsek eğer gündüzleri yabancı dizielr izliyorum pazartesinden pazara hergün güncel diizleirm oluyor gündüz izlemekten daha zevk alıyorum :love1::love1::love1:

akşamları izlediğim şeyler pek olmadığından forumda takılmayı daha çok seviyorum ve saat 23:00 gibi erkenden yatmayıda seviyorum 12 saat uyku genelde terciğim:kiki::kiki::kiki:
Tembelmişsin bayağı evde kaldın yazık. :A

aaaa o neee beeee memurmuyum ben :ppp::ppp::ppp::ppp:
ben 11 yatıyorsam 11 de 12 yatıyorsam 12 de kalkmayı tercih ediyorum 12 saat uyku en iyisidir onuda annem uyandırıyor uyandırmasa kalkıcağım yok :F:F:F
Güzel yemek yapmak yetmiyor kocan seninle ilgilenmek isteyecektir konuşmak isteyecektir uyanman şart. :F

Güzel yemek yapmak yetmiyor kocan seninle ilgilenmek isteyecektir konuşmak isteyecektir uyanman şart. :F
yaaa tabiii sabah kalkar kahvaltısını hazırlarım babacığımı hiç aç yollamadık evden 🙂🙂
ama herifi yedirip kapıya attıktan sonra tekrar yatarım ben 12 kadar :F:F:F

12 saat uyursan nasil hamarat oluyorsun. :D Bir celiski var burada bence. :D
11 12 gibi uyanıyorum işteeee zaten temizlik öğleden sonra başlıyor akşam yemeklerinde zaten uyanık oluyorum yemekleri yapan benim zaten uykunun ne engeli varrr :F:F:F

Son düzenleme:

el insaf yahu 12 saatt 😱
ben 8 saat uyusam yarabbi şükür diyorum :Fokul nedeniyle

el insaf yahu 12 saatt 😱
ben 8 saat uyusam yarabbi şükür diyorum :Fokul nedeniyle
ayyyy herkeste uykuma takıyor işte 11 uyuyorsam 11 de 12 uyuyorsam 12 de kalkıyorum :F
ama merak etmeyin annemde uykuma takmıs durumda kadın uyndırıyor sürekli beni yaa bir rahat vermiyorki :F:F:F