saat 03 e kadar beklerim diyordumda şimdi ödül töreni 03 te başlıyormuş demekki ödül dağıtımına başlamaları 05 i bulur onca zaman beklenmezki
Ve kırmızı halı başlar, Rosamund Pike gayet hoş olmuş.
![]()
İkiside En İyi Erkek Drama Oyuncu kategorisinde aday. Uyanda balığa gidelim.ikiside harika oyunculardır ödül töreninde bunların ödül alma şansı yok sanırım filmlere ödül veriyorlardı![]()
bu film ödülleri değilmiydi ? ben daha uyanamadımİkiside En İyi Erkek Drama Oyuncu kategorisinde aday. Uyanda balığa gidelim.![]()
Seninki. Bayram çocuğu.@xemrexxx , joanne frogat (anna ) da adaylar arasındaymış sanırım ilk adaylığı![]()
yok kalsınadamı beğendiysen sana bırakayım)
alisonum nurtopum, burda adaylar arasında senin glu glu vakvaktan tek aday varmı sen onu söyleyok kalsınalison denilen kadınımsı şeye bakan bana bakmasın
![]()
glu glu vak vak zamanında süpürdü burayı tekrara gerek yokalisonum nurtopum, burda adaylar arasında senin glu glu vakvaktan tek aday varmı sen onu söyle![]()
Aynen o Frank reyis, Zoe Barnes'in arkadan şekline bakmıştı hatırladın mı?yanındaki zoe değilmi bzi kadını elbisesiz çok gördük o yüzden elbise giyinince tanıyamadım![]()
ilk videoda tipsiz bir kadın ödül almaya gidiyor glee den ikinci videoda dop ödül almışglu glu vak vak zamanında süpürdü burayı tekrara gerek yok
günaydınHerkese günaydın ya da iyi geceler.Kevin Spacey ve Kate Mara ile başlamak güzel oldu.
![]()