eyvallah bişey diyememSenin hatrin var tabii ama kusura bakma ben alttan aldikca o üstüme geldi ateşi o körükledi ben özür mözür dilemem ondan da birsey beklemiyorum
hatrım var ama lafta var
eyvallah bişey diyememSenin hatrin var tabii ama kusura bakma ben alttan aldikca o üstüme geldi ateşi o körükledi ben özür mözür dilemem ondan da birsey beklemiyorum
Vadi'nin tanıtıma mı ihtiyacı var agasus payı yapmışlar vadicilere
arkadaş kaç gündür fragmanı görmek için açıyorum yok 1 kez bile olsa yokçarşamba ve perşembe gelmeden göstermiyo adamlar
aga tamam da çok ara veriyolar ama millet yeni bölüm ne zaman bilmiyo açıyolar yok açıyolar yok biraz tanıtım verecek ki iyice hafızlara kazınsınVadi'nin tanıtıma mı ihtiyacı var aga
Ben Kanal D'nin Vadi'yi önemsemediği, bitirmek istediği tarzındaki yorumlara katılmıyorum o kadar para döktüler diziye bu sezon düşüş olduğu doğru ama yine de kanalın en çok izlenen dizisi yani kanal önem veriyordur diziye en çok izlenen dizileri sonuçta Vadi.
Saruhan Hunel olabilir belki bir ihtimalRa ünlü biridir İnşallah
aga mantıken öyle olması gerekir andy garcia nın karşsına öyle bir türk oyuncu falan koyarlarsa resmen hayal kırıklığı yaşarızRa ünlü biridir İnşallah
Biz alistik hayal kirikliklarinaaga mantıken öyle olması gerekir andy garcia nın karşsına öyle bir türk oyuncu falan koyarlarsa resmen hayal kırıklığı yaşarız
abi amma negatifsin ya daha dur bir olay olsun ondan sonra istediğini söyle hemen baştan eleştiri moduna geçiyorsunBiz alistik hayal kirikliklarina))) ra olmus ya olmus ne yazar
))))
Bizim fabrika ayarlarimizi bozdular kadirimabi amma negatifsin ya daha dur bir olay olsun ondan sonra istediğini söyle hemen baştan eleştiri moduna geçiyorsun![]()
ha bir nevi totem yapıyorsun bak şimdi bu söylemlerine daha sıcak bakmaya başladım 🙂Bizim fabrika ayarlarimizi bozdular kadirim))) bu sizin iyimserliginizi ben yillardir millete vadiyi savunarak yaptim
)))) inan artik kendimi saldim bizi o kadar cok uzdulerki hayal kirikliklari yasattilarki inan tutulacak yerleri kalmadi😉)ne zaman iyi olacak dedim beni hep negatif yonde sasirttilar
hal boyyle oluncada insan ister istemez negatif oluyor
Ne totemi olmmmmmmm biktim hayal kirikliklarindan diyorum madara olmaktanha bir nevi totem yapıyorsun bak şimdi bu söylemlerine daha sıcak bakmaya başladım 🙂
abi güzel yöntem ara sıra bende yaparım böyle tamam ben ses etmiyorum 🙂 sen @takas ın yazdıklarına ne diyosun çok ciddi şeyler söylüyoNe totemi olmmmmmmm biktim hayal kirikliklarindan diyorum madara olmaktan))))
Tovbe tovbe seni beni anlamamakta kararlisinabi güzel yöntem ara sıra bende yaparım böyle tamam ben ses etmiyorum 🙂 sen @takas ın yazdıklarına ne diyosun çok ciddi şeyler söylüyo
Yav size yalan mi soyleyecem ey Allahim inanmazsaniz inanmayin bir Kuran uzerine yemin etmedigim kalmisti o da oldu... Kuran üstüne yemin ederim ben 13 senedir Vadiciyim ey Allahim Yarabbim ya cattik ya. Fazla kendini yorma o mesajlarindan herşey belli oluyor hakaret etmemismis ortaligi atesle birde benim bir gunahim yok güzel taktikmisYav aga bırak uğraşmaya değmez @takas gerçek yüzünü gördük iyi oldu hatırla bu foruma ilk geldiği zamanları eski Vadiyi izlememişti bile internetten bitirdi başkası falan mı ele geçirdi hesabı ondan şüpheleniyorum ha
Zaten kendi kendine üstüne alınmış ben ortaya yazmıştım mesajı yarası olan gocunur söylediğimde körü körüne siyasi amaç uğruna eleştirmeyin diye kanalı ve diziyi buydu yani.
Hakaret içerikli bir mesaj atmadım ayrıca iki kaybolduk aslan olmuş bütün forum hayırlısı bakalım.![]()
Of of senaryo ekibine bak
Çok güzel bir dizi yazmışlar.. birkaç yıl önce izlemişti.. altı bölümlük bir dizi zaten. Muhteşem bir senaryo grubu.. beş harika isim: Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan, Sönmez Atasoy, Ahmet Turgut.. yönetmen: zübeyr şaşmaz
Tapatalk 2