Ten Kokunuzu Seviyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Devir felan değişmedi. Artık o eski düzen rafa kalktı yani erkek baskınlığı. Toplumların cinsiyetlere yerleştirdiği özellikler, bu gelenekselci tavırlar yıkılmaya başladı. Artık her ikisi de eşit düzeye yaklaştığı için bu tabi siz erkekler açısından kızlar böyle de şöyle deniyor. Bu sadece artık herkesin kendi hayatını yaşayabildiği anlama geliyor her ne kadar muhafazakar bir yönetim sisteminin buna karşı gelmesine rağmen. Düşün kahkahadan, oturup kalkmamıza bile karışıyor(lar)...

Valla spor yapan erkeklerde o kaslı vücutlarına dar body'ler giydiği zaman onlara kızların bakacağını bilir. :X İki taraflı düşün. :F Veya güzel bir parfüm kokusu, bir de kirli sakallarrrrr! :love1:
fazla üçgen olmasın ama o vücut hafif kaslı olsun kirli sakalllar zaten kesinlikle olmalı her neyse yorumunu çok beğendim :D

beklemiyosunuz sanki :D
Zaten bekleriz diyorum. :D Bir kere bir kız o kapıdan içeri girdiğinde vayy dedirtebilecek kadar bakımlı olmalı. Bakımdan kasıt illa ki abartılı makyaj, mini etek değil yanlış anlamayın. Ama kendini belli edebilmeli. :A Çok detaya girmeye gerek yok.

Zaten bekleriz diyorum. :D Bir kere bir kız o kapıdan içeri girdiğinde vayy dedirtebilecek kadar bakımlı olmalı. Bakımdan kasıt illa ki abartılı makyaj, mini etek değil yanlış anlamayın. Ama kendini belli edebilmeli. :A Çok detaya girmeye gerek yok.
sonra kızla başlayınca gelsin kıskançlık krizleri :D

sonra kızla başlayınca gelsin kıskançlık krizleri :D
Benim yanımdaki kıza mini etek giydirmem ama bu rahatsız olduğumdan değil insanların bakması beni çok sinir eder, tehlikeli durumlar oluşturabilir yani. :D Diğer bir unsur mümkünse erkeğin kendi üzerinde barındırdığı görüntüleri, kızlar kendi üzerlerinde kullanmasınlar. En kibar böyle anlatabilirim sanırım :A

Benim yanımdaki kıza mini etek giydirmem ama bu rahatsız olduğumdan değil insanların bakması beni çok sinir eder, tehlikeli durumlar oluşturabilir yani. :D Diğer bir unsur mümkünse erkeğin kendi üzerinde barındırdığı görüntüleri, kızlar kendi üzerlerinde kullanmasınlar. En kibar böyle anlatabilirim sanırım :A
anlamadım gömlekmi giymesinler 😛 ahahaha