Kendini nasıl tatmin ediyorsun ne konuda ben anlamadım biraz açar mısın anlamadım da.Hormonlarımı kontrol etmeyi bilirim ben buraya yazdığım sorularla kendimi tatmin etmiyorum merak etme.
Kendini nasıl tatmin ediyorsun ne konuda ben anlamadım biraz açar mısın anlamadım da.Hormonlarımı kontrol etmeyi bilirim ben buraya yazdığım sorularla kendimi tatmin etmiyorum merak etme.
Özelden yazmam daha doğruKendini nasıl tatmin ediyorsun ne konuda ben anlamadım biraz açar mısın anlamadım da.
Bully gelsin öyle yaz ben tek başıma okuyamam senin fantezilerini.Özelden yazmam daha doğru
Neredeyse inanmazdım aslında aşk tenlerin seçimiydi.Bully gelsin öyle yaz ben tek başıma okuyamam senin fantezilerini.
fazla üçgen olmasın ama o vücut hafif kaslı olsun kirli sakalllar zaten kesinlikle olmalı her neyse yorumunu çok beğendimDevir felan değişmedi. Artık o eski düzen rafa kalktı yani erkek baskınlığı. Toplumların cinsiyetlere yerleştirdiği özellikler, bu gelenekselci tavırlar yıkılmaya başladı. Artık her ikisi de eşit düzeye yaklaştığı için bu tabi siz erkekler açısından kızlar böyle de şöyle deniyor. Bu sadece artık herkesin kendi hayatını yaşayabildiği anlama geliyor her ne kadar muhafazakar bir yönetim sisteminin buna karşı gelmesine rağmen. Düşün kahkahadan, oturup kalkmamıza bile karışıyor(lar)...
Valla spor yapan erkeklerde o kaslı vücutlarına dar body'ler giydiği zaman onlara kızların bakacağını bilir. İki taraflı düşün. Veya güzel bir parfüm kokusu, bir de kirli sakallarrrrr!
Siz çok şey istiyorsunuz aynı şeyi bizde sizlerden bekleriz.fazla üçgen olmasın ama o vücut hafif kaslı olsun kirli sakalllar zaten kesinlikle olmalı her neyse yorumunu çok beğendim
beklemiyosunuz sankiSiz çok şey istiyorsunuz aynı şeyi bizde sizlerden bekleriz.
Zaten bekleriz diyorum. Bir kere bir kız o kapıdan içeri girdiğinde vayy dedirtebilecek kadar bakımlı olmalı. Bakımdan kasıt illa ki abartılı makyaj, mini etek değil yanlış anlamayın. Ama kendini belli edebilmeli. Çok detaya girmeye gerek yok.beklemiyosunuz sanki
sonra kızla başlayınca gelsin kıskançlık krizleriZaten bekleriz diyorum. Bir kere bir kız o kapıdan içeri girdiğinde vayy dedirtebilecek kadar bakımlı olmalı. Bakımdan kasıt illa ki abartılı makyaj, mini etek değil yanlış anlamayın. Ama kendini belli edebilmeli. Çok detaya girmeye gerek yok.
Benim yanımdaki kıza mini etek giydirmem ama bu rahatsız olduğumdan değil insanların bakması beni çok sinir eder, tehlikeli durumlar oluşturabilir yani. Diğer bir unsur mümkünse erkeğin kendi üzerinde barındırdığı görüntüleri, kızlar kendi üzerlerinde kullanmasınlar. En kibar böyle anlatabilirim sanırımsonra kızla başlayınca gelsin kıskançlık krizleri
anlamadım gömlekmi giymesinler 😛 ahahahaBenim yanımdaki kıza mini etek giydirmem ama bu rahatsız olduğumdan değil insanların bakması beni çok sinir eder, tehlikeli durumlar oluşturabilir yani. Diğer bir unsur mümkünse erkeğin kendi üzerinde barındırdığı görüntüleri, kızlar kendi üzerlerinde kullanmasınlar. En kibar böyle anlatabilirim sanırım
Yok artık onu mu anladın dur açıklayayım sen kibarlıktan anlamıyon besbelli. Kollarında kıl olmasın olur mu arkadaşlarına söyle.anlamadım gömlekmi giymesinler 😛 ahahaha
bıyık falan aklıma geldide kol kılı hiç gelmemiştiYok artık onu mu anladın dur açıklayayım sen kibarlıktan anlamıyon besbelli. Kollarında kıl olmasın olur mu arkadaşlarına söyle.
Fazla mahrem yerlere girmeden en basitiyle kol dedim yanibıyık falan aklıma geldide kol kılı hiç gelmemişti
deniz ben seni hiç böyle hatırlamazdım ya nolmuş sana böyle ne kaçtı senin içine yada git kendine en yakın zamanda bi kız arkadaş yapFazla mahrem yerlere girmeden en basitiyle kol dedim yani
Hahaha aslında ben hep böyleyim içimde gizli bir cevaa yatar benim ama ortamına göre konuşurumdeniz ben seni hiç böyle hatırlamazdım ya nolmuş sana böyle ne kaçtı senin içine yada git kendine en yakın zamanda bi kız arkadaş yap
ayy @cevaa nerelerde özledim onudaHahaha aslında ben hep böyleyim içimde gizli bir cevaa yatar benim ama ortamına göre konuşurum