Ten Kokunuzu Seviyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nefes alsin yeter dimi @destere :) :)
Hepsi için geçerli değil bak buda nefes alıyor ama olmaz yanii :)
b%C4%B1y%C4%B1kl%C4%B1-k%C4%B1zlar_212529.jpg

Aaaa bu ne böyle 😱
O biyiklari falan kesse super kiz ama ha :A
Kız dediğin sen onu görmeden o kendini sana gösterebilmeli fark etmelisin gerek saçları gerek duruşuyla gereksede kokusuyla belli edemiyorsa veya bunlardan biri bile eksik kalıyorsa olay biter. :)

Deniz yalnızlık senide mi kendini kaybetmene sebebiyet verdi kankee. :kiki:@denizz19 hep altında gizli bir @cevaa yattığını söylerdim de bir gün böyle karşıma çıkacağını hayal etmemiştim. :A

Tabi canım. Gece gece ten, bacak vs. gibi şeyler aklına geliyor, çok normal. :F Gerçi şimdi geçmeyen erkek yoktur da. :T: Siz belli ettiğiniz için dilimize dolanıyorsunuz sanırım @cevaa ile. :X Ay bir de @Yakamoz-Asi vardı bak az kalsın unutuyordum. :kiki:
Yok kız Yakamoz mülayimdir tabi içi başka dışı başkadır kesin ben de çok iyi tanımıyorum pek sohbetimiz yok kendisiyle. :F Ten, bacak niye canım kadınlar da sever bu işleri sadece erkeklere yormayalım şimdi. :D

Yok kız Yakamoz mülayimdir tabi içi başka dışı başkadır kesin ben de çok iyi tanımıyorum pek sohbetimiz yok kendisiyle. :F Ten, bacak niye canım kadınlar da sever bu işleri sadece erkeklere yormayalım şimdi. :D
Bize girmeyelim şimdi, işin içinden çıkamayız sonra. :A Neyse neyse ne diyorduk biz. :X

Vurun erkeklere lafı sonra kaçın oh ne ala :A İyi bir gözlemci olduğumdan söyleyebilirim ki kadınlar kadar bir başka kadını kesen yoktur :A
Yok artık, daha neler. :F Benim öyle bir huyum yok yani çevremdeki kızlar, kadınlar felan öyle bakıp onlar hakkında konuşmam. :) Ayrıca ben kızlar ve kadınlar için söylememiştim onu. :A