Aaaa bu ne böyle 😱Hepsi için geçerli değil bak buda nefes alıyor ama olmaz yanii
Kız dediğin sen onu görmeden o kendini sana gösterebilmeli fark etmelisin gerek saçları gerek duruşuyla gereksede kokusuyla belli edemiyorsa veya bunlardan biri bile eksik kalıyorsa olay biter.Aaaa bu ne böyle 😱
O biyiklari falan kesse super kiz ama ha
Haha tam uymuş.Soldaki forum ahalisi, sağdaki deniz. 😛
Gülüyor musun şuan halâAhaha konuya çok güldüm
Ayy sen neyi beğendin ki bunu beğenesin kokoş.Böyle bi konu ancak @denizz19 dan çıkar zaten
Şu an geçti yorumlarda baya güldürdü amaHaha tam uymuş.
Gülüyor musun şuan halâ
Ayy sen neyi beğendin ki bunu beğenesin kokoş.
Hangi yorumlar )))Şu an geçti yorumlarda baya güldürdü ama
Sen o yorumlara bakma benim yaratıcı zekamı kıskanıyor bu üyecikler.Şu an geçti yorumlarda baya güldürdü ama
Haha kankeyy abartmayın yahu ten kokusu çok masumane bir olayDeniz yalnızlık senide mi kendini kaybetmene sebebiyet verdi kankee. @denizz19 hep altında gizli bir @cevaa yattığını söylerdim de bir gün böyle karşıma çıkacağını hayal etmemiştim.
Tabi canım. Gece gece ten, bacak vs. gibi şeyler aklına geliyor, çok normal. Gerçi şimdi geçmeyen erkek yoktur da. Siz belli ettiğiniz için dilimize dolanıyorsunuz sanırım @cevaa ile. Ay bir de @Yakamoz-Asi vardı bak az kalsın unutuyordum.Haha kankeyy abartmayın yahu ten kokusu çok masumane bir olay
Yok kız Yakamoz mülayimdir tabi içi başka dışı başkadır kesin ben de çok iyi tanımıyorum pek sohbetimiz yok kendisiyle. Ten, bacak niye canım kadınlar da sever bu işleri sadece erkeklere yormayalım şimdi.Tabi canım. Gece gece ten, bacak vs. gibi şeyler aklına geliyor, çok normal. Gerçi şimdi geçmeyen erkek yoktur da. Siz belli ettiğiniz için dilimize dolanıyorsunuz sanırım @cevaa ile. Ay bir de @Yakamoz-Asi vardı bak az kalsın unutuyordum.
Bize girmeyelim şimdi, işin içinden çıkamayız sonra. Neyse neyse ne diyorduk biz.Yok kız Yakamoz mülayimdir tabi içi başka dışı başkadır kesin ben de çok iyi tanımıyorum pek sohbetimiz yok kendisiyle. Ten, bacak niye canım kadınlar da sever bu işleri sadece erkeklere yormayalım şimdi.
Vurun erkeklere lafı sonra kaçın oh ne ala İyi bir gözlemci olduğumdan söyleyebilirim ki kadınlar kadar bir başka kadını kesen yokturBize girmeyelim şimdi, işin içinden çıkamayız sonra. Neyse neyse ne diyorduk biz.
Yok artık, daha neler. Benim öyle bir huyum yok yani çevremdeki kızlar, kadınlar felan öyle bakıp onlar hakkında konuşmam. Ayrıca ben kızlar ve kadınlar için söylememiştim onu.Vurun erkeklere lafı sonra kaçın oh ne ala İyi bir gözlemci olduğumdan söyleyebilirim ki kadınlar kadar bir başka kadını kesen yoktur