Paramparça total meselaTüm izlediğim diziler AB kralı bir kere.
Teşekkür ederim, hislerimiz karşılıklı.Çook çok değer verdiğim ve aynı zamanda dostum bildiğim nadir kişilerdendir
Aynı zamanda sayılan bir üye.forumun ilk bölümüyle ilgi gören dizisi hançer'in başrol oyuncusu
Hislerimiz karşılıklı bebüşüm.Forumda "kardeşim" dediğim insanlardandır kendisi. Ayrıca en çok konuştuğum kişiler arasındadır çenesi de bir düşüktür ki sormayın.
Kendisini iyi ki Survivor konusuna davet etmişim. Bu sayede hem forumda aktif oldu hem de çok iyi bir dostluk kurduk.
Benim gibi Kanal D sempatisi vardır. Forumdaki geleceği de parlak gibi, yolu açık olsun.
La bebüşüm ne oğlum ortalık yerde deme bari.Hislerimiz karşılıklı bebüşüm.
İyiki davet etmişsin yoksa ben hala ayda yılda bir mesaj yazıp çıkardım.
Kanal D fanıyız. Geleceğide parlak 'GİBİ' kelimesini atalım lütfen.
Hatıra kalsın diye yazdım kanka.La bebüşüm ne oğlum ortalık yerde deme bari.
Değerimi bil işte.
Fan demeyelim ya sempatimiz var diyelim. "Gibi" diyelim yine de biz mütevazi olmakta fayda var yarınımızın ne olacağını bilmiyoruz daha.
Hislerimiz karşılıklı.Benimle tanışmadan önce benim için çok soğuk birisi demişti. (zaten beni tanımadan önce soğuk birine benzetenler çok fazla, alıştım artık. )
Daha sonra tanıştık ve özelden konuşmaya başladık. Bir kaç ayda mesaj kutumuz 3 bine yaklaştı.
Çok sevdiğim bir arkadaşım. Ona kavgacı delikanlı diyorum. Birşey olunca seni döverim diye tehdit ediyor. İyiki tanışmışız. Seviliyorsun kavgacı, unutma sakın.
Hahah tehditini yesinler.Hislerimiz karşılıklı.
Tehdidim güzelmiş.
Evet gece rüyalarıma giriyor.Korkuyorsun ama kabul et.
SicakmısınBenimle tanışmadan önce benim için çok soğuk birisi demişti. (zaten beni tanımadan önce soğuk birine benzetenler çok fazla, alıştım artık. )
Daha sonra tanıştık ve özelden konuşmaya başladık. Bir kaç ayda mesaj kutumuz 3 bine yaklaştı.
Çok sevdiğim bir arkadaşım. Ona kavgacı delikanlı diyorum. Birşey olunca seni döverim diye tehdit ediyor. İyiki tanışmışız. Seviliyorsun kavgacı, unutma sakın.
Yakından tanısan sıcaklığından erir gidersin @AhmadSicakmısın
Buz gibisin bence lütfen sıcaklaş yoksa super birisin
Neyse burası benim konum, onun konusunda fikrini söylersin.@Ahmad i yakindan tanimak isterim ama o istermi bilemem
Onun konusu varmikiNeyse burası benim konum, onun konusunda fikrini söylersin.