Biliyorum. Teşekkürler kankem benim.Tebrikler. Nice nice senelere. Forumun kankee'si, Esra'nın kardeşi Atacaaaan. FF'deki doğum günün kutlu olsun süper çocuk. Sana kokulu öpücükler. Biliyorsun, benden öpücük almak hiç de kolay değildir.
Teşekkürler kardeşim. Aynen öyle daha dün gibi hatırlıyorum ilk mesajımı yazdığım günü.Tebrik ediyorum kardeşim ne çabuk geçmiş zaman ...
Teşekkürler agam. Bende seni tanımaktan memnun oldum.Tebrikler aga iyi ki seni tanımışım
Teşekkür ederim HachiKo.Tebrikler.
Teşekkürler Emre, sorun değil mobilden yazmaya üşeniyorsun zaten.tebrikler. (yeni gördüm k.b )
Teşekkürler aga, hepberaber inşallah.tebrikler aga,nice yıllara
Teşekkürler cookies, sağol inşallah. Buarada hoşgeldin.
Kimse etiketlememişki nereden görecem.Öhöm öhôm .ss @mrt-06
Neyse önemli olan niyettir.Hem klavyenşn suçu Loo gardaşım. Bak kalvyeyide yanlış yazdım ekrana bakmadığım için.
o kadarda degil gorsem tebrik ederdim ama şimdi gordumBiliyorum. Teşekkürler kankem benim.
Teşekkürler kardeşim. Aynen öyle daha dün gibi hatırlıyorum ilk mesajımı yazdığım günü.
Teşekkürler agam. Bende seni tanımaktan memnun oldum.
Teşekkür ederim HachiKo.
Teşekkürler Emre, sorun değil mobilden yazmaya üşeniyorsun zaten.
Teşekkürler aga, hepberaber inşallah.
Kimse etiketlememişki nereden görecem.
Neyse önemli olan niyettir.
He iyi o zaman sana bir program önerecektim konuşunca telefon kendi yazıyor ama gerek yokmuş.o kadarda degil gorsem tebrik ederdim ama şimdi gordum
Hosbulduk Mert, Murat, atacan yada her ne ise ismin ( kusura bakma ismini unuttum ben senin yine )Biliyorum. Teşekkürler kankem benim.
Teşekkürler kardeşim. Aynen öyle daha dün gibi hatırlıyorum ilk mesajımı yazdığım günü.
Teşekkürler agam. Bende seni tanımaktan memnun oldum.
Teşekkür ederim HachiKo.
Teşekkürler Emre, sorun değil mobilden yazmaya üşeniyorsun zaten.
Teşekkürler aga, hepberaber inşallah.
Kimse etiketlememişki nereden görecem.
Neyse önemli olan niyettir.
Teşekkürler Revan hepberaber inşallah. Yok sessiz sedasız gitmem, gitmeden itiraflara anonim olarak yazarım. Böylece gitmeden ilk itirafımı yapmış olurum hem.Tebrikler @mrt-06 nice senelere forumda. Sakın sen de sessiz sedasız gitme.
Atacan.Hosbulduk Mert, Murat, atacan yada her ne ise ismin ( kusura bakma ismini unuttum ben senin yine )
ahaha tam aradıgım şey işte.He iyi o zaman sana bir program önerecektim konuşunca telefon kendi yazıyor ama gerek yokmuş.
Teşekkür ederim Cengo, hepberaber nice yıllara inşallah.Tebrik ederim.Nice yıllara
Android ise Play Store'da var. Yanlız çok dikkat çektim ben bağıra bağıra konuşuyordum anlasın diye annem kimle konuşuyordun dediydi cevap veremedim.ahaha tam aradıgım şey işte.
Memnun oldum Atacan ağabey bende Alper hani sarışın mavi gözlü olanTeşekkürler Revan hepberaber inşallah. Yok sessiz sedasız gitmem, gitmeden itiraflara anonim olarak yazarım. Böylece gitmeden ilk itirafımı yapmış olurum hem.
Atacan.
Seni biliyorum zaten, ben foruma üye olduğum ilk gün yanlış hatırlamıyorsam senle konuşmuştum.Memnun oldum Atacan ağabey bende Alper hani sarışın mavi gözlü olan
Aa ciddenmiSeni biliyorum zaten, ben foruma üye olduğum ilk gün yanlış hatırlamıyorsam senle konuşmuştum.
Yok öyle bir şey değil Hayat Bilgisi ile ilgili bir konudaydı sanırım.Aa ciddenmi
Ben foruma ilk geldiğimde çok cıvıtıkmışım be ilk mesajima baktimda mesela @takas a kvpden banane yalan dunyaya bak abisi gibi bişey yazmışım hala aklımda ve gülüyorum kim bilir sana neler yazmışımdır