Polat Şaşmaz
Favori Üye
İşte o sahneOff en sevdigim sahnelerden biri
Millet cikiyor yagmur duasina sen de cik darbe duasina böyle bir şeydi![]()
İşte o sahneOff en sevdigim sahnelerden biri
Millet cikiyor yagmur duasina sen de cik darbe duasina böyle bir şeydi![]()
Sakal yakımıyor abi benceReise sakalla siyah ne çok yakışıyor
![]()
sen ne anlarsın sakaldanSakal yakımıyor abi bence
Sakal sevmediğim içinsen ne anlarsın sakaldan)))) bence inanılmaz karizma oluyor
![]()
erkek adam sakal sevmez mi be yuhhSakal sevmediğim için
abi kafamı duvarlara vurmak istiyorum yani bunların kazanacağı para umrumda değil tek düşündüğüm vadinin geleceği ve bu hafta bizim için sezonun miladı olacaktı reytingler açısından ama kafası çalışmayan yöneticiler malesef yaptıklarıyla vadiyi bitiriyolarvay baboooovvvv vayyyyy)))) kaderimin yazıldığı gün bile totalde 9,20 almış
aklıma @takas geldi herkes reyting anlamında parsayı fazlasıyla topladığı haftada bizimkiler kış uykusunda
)))) sonrada bu reytingler niye böyle düşük geliyor diye herkes martaval okuyor
alın size biz niye bu durumdayızın ispatı
)))
bizim makus talihimizerkek adam sakal sevmez mi be yuhhben üniversiteden beri 3 yıldır sakalımı sadece 1 kere tam kestim hep kirli sakal bırakıyorum çok güzel sakalsız olmaz
ustayı da felaket karizma yapıyor abinin dediği gib isen ne anlarsın
abi kafamı duvarlara vurmak istiyorum yani bunların kazanacağı para umrumda değil tek düşündüğüm vadinin geleceği ve bu hafta bizim için sezonun miladı olacaktı reytingler açısından ama kafası çalışmayan yöneticiler malesef yaptıklarıyla vadiyi bitiriyolar
bu hafta havalar çok soğudu zirvedeki diziler kafadan 2-3 puan artıyor vadinin bu hafta ölüsü bile 11 reyting alacaktı adım ve soyadım gibi eminim hatta 12 bile alabilirdik ciddi diyorum
herkes 2 2 artıyor vadi bu fragmanla uçardı ah ulan ah ne diyim ki bizim düşündüğümüz kadar sizler düşünseniz böyle olmazdı
yalnız bu sefer ki ara malesef kanal d nin suçu yoksa pana açıklama falan yapmazdı kanal d saçmalığı yüzünden ara verdik
pana filmin sezon sonunda show tv ye geçmesi lazım bakın fox a hiç ara vermediler
stara bakın dizileri uçuyor
perşembe günü kocamın ailesi en az 9-10 reyting alacak vadi sağolsun iyi besliyoruz rakipleri valla he helal olsun ne denir başka
bugünde diriliş uçacak total 7 ab 10-11 abc1 10-11 garanti görürsünüz yarın!
abi cidden çok sinir bozucu bi durum değil mi ulan bi dizi nasıl kendisini bu kadar engeller ya biz var ya 12 yıldır kendimizi bitirmek için herşeyi yaptık ama o kadar müthiş bir dizi ve o kadar seviliyor ki inan şu şartlar başka dizide olsa toz olmuştu lanet olsun içimizdeki vadi sevgisinebizim makus talihimizbiraz küfürlü olacak ama engin hoşgörünüze sığınıyorum
herkesi talih....... bizi kör salih.![]()
yalnız bu sefer gerçekten pana'nın bir sucu yok .kanal saolsun bizi bitirmek için aldığı için planını usulce devam ettiriyorabi cidden çok sinir bozucu bi durum değil mi ulan bi dizi nasıl kendisini bu kadar engeller ya biz var ya 12 yıldır kendimizi bitirmek için herşeyi yaptık ama o kadar müthiş bir dizi ve o kadar seviliyor ki inan şu şartlar başka dizide olsa toz olmuştu lanet olsun içimizdeki vadi sevgisine
sana diyolar ki zaten 1 hafta ara verdin bu hafta yayınla kafadan 2-3 rtg artış olacak kendine geleceksin tekrardan sen diyosun ki ya biz keyfimize bakarız boşver artışı böyle iyi
ben burda çatlıyorum ey pana yayınlasana bu hafta bu fırsat kaçmaz
evet abi pana ara verir zaten alıştık ama 2 hafta vermezlerdi usta kaza yaptığında bile 2 hafta ara vermediler bu sefer dediğin gibi kanal d yüzünden yayınlanmıyoruz lanet olsunyalnız bu sefer gerçekten pana'nın bir sucu yok .kanal saolsun bizi bitirmek için aldığı için planını usulce devam ettiriyor))