Evet Edebiyat ezber gerektiriyor bende çok sıkılıyorum çalışırkenMat netim yüksek de Mat2 pek iç açıcı değil gerçi daha ona 5-6 ay var da. Edebiyat,coğrafya sıkıyor beni.
Evet Edebiyat ezber gerektiriyor bende çok sıkılıyorum çalışırkenMat netim yüksek de Mat2 pek iç açıcı değil gerçi daha ona 5-6 ay var da. Edebiyat,coğrafya sıkıyor beni.
Bir de mesela şimdi ezberledim 1-2 aya unutuyor insan. Çok gıcık bir durum. :/Evet Edebiyat ezber gerektiriyor bende çok sıkılıyorum çalışırken
konuda senin bölümünde geçiyor üzülme benceÇok yerinde olmuş sırf Matematik netim yüzünden gidememiştim Hukuka
bizim sınıftakiler 45-50 net düşünüyor sen ne diyorsunYav bu edebiyatı yapanlar nasıl yapıyor nasıl çalışıyorlar? Geçen sene çok gıcık sorular vardı. Ben istediğim kadar çalışayım 35'i geçemem gibi geliyor.
Bizim de öyle yapmamız lazım da nasıl yapılacak? Nasıl bir çalışma metodu lazım ben okulda çalışır 90'dan aşağı almazdım edebiyattan ama çok değişik soruyorlar Lys'de.bizim sınıftakiler 45-50 net düşünüyor sen ne diyorsun
Aynen eser ve şair haklısın. Ama çok var ya 100 tane edebiyatçı hepsinin de en az 10 eseri var.Elimden cep kitabını indirme, şair ve eserleri ile ilgili kodlama yap, bol bol soru çöz @xdragxx
Farkettim ama Siyasal Bilgiler Tm2 @Harunnn60
Evet edebiyattan ful çeken olmamış. Zaten bildiğim kadarıyla şu ana kadar hiçbir LYS sınavında edebiyatta 56'da 56 yapan olmamış.
Bence asıl Felsefe, Sosyoloji gibi bölümler TM ile değil TS ile puan almalı. Ben neden o bölümlere TM puanıyla girildiğini anlamış değilim şahsen.
Kaç net yapmıştın geçen sene?Maalesef Tonguç Akademi videoları var çok güzel kodlamıştı geçen sene faydası olmuştu bana göz atın sizde @xdragxx @Harunnn60
Tmm düzelttimElinden cep kitabını indirme, şair ve eserleri ile ilgili kodlama yap, bol bol soru çöz @xdragxx
Farkettim ama Siyasal Bilgiler Tm2 @Harunnn60
bakarım onlaradaMaalesef Tonguç Akademi videoları var çok güzel kodlamıştı geçen sene faydası olmuştu bana göz atın sizde @xdragxx @Harunnn60
Çok iyi bence. Geçen sene çok zordu dersanede 48-50 net yapanlar 42-43 nette kaldılar. Zahmet olmazsa edebiyat nasıl çalışmalıyız hangi kaynakları önerirsin?41,50 net yapmıştım ama ben Edebiyata çok çalışmıştım çok azdı benim için neyseki yaptığım (2 şık arasında kaldığım) Limit, Türev soruları tuttu @xdragxx
Evet edebiyattan ful çeken olmamış
felsefe ve sosyolojiye gelince amaç sözel bölümünü tamamen çıkarmak bence çünkü bu devirde matematik daha önemli
en son arkeoloji bölümünü TS den Tm3 aldılar şaka gibi
Edebiyat sorularının yanılmıyorsam zaten 23 ü paragraftan anlam çıkarabilme yeteneğine dayalıydı.Yav bu edebiyatı yapanlar nasıl yapıyor nasıl çalışıyorlar? Geçen sene çok gıcık sorular vardı. Ben istediğim kadar çalışayım 35'i geçemem gibi geliyor.
Ben Matematik'in her zaman fazla olmasından yanayım. Matematik sadece mühendislerin çözmesi gereken bir ders değil. Problem çözme hayatın her alanında lazım.@OzaN Ben senin düşünceni merak ediyorum bu konuda ?