Maskeli Fedai
Favori Üye
@china_shangai abi yorumunAnnemin en sevdiği bölümler oynuyor su anda 80-85 aksamdan sabaha kadar bakmistik baktirmisti yazin![]()
@china_shangai abi yorumunAnnemin en sevdiği bölümler oynuyor su anda 80-85 aksamdan sabaha kadar bakmistik baktirmisti yazin![]()
Ben su an 6 dayim aga bu aksam 6 yi izlicem 23.00 de İnşallahabi bende tekrar başlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse
bu arada pusunun şu bölümlerinin yönetmeni kimse getirsinler onu zaza dayı polat çatışması mükemmeldi süper çekmişler
İyiyiz Allaha Şükür sen nasilsin ?nasılsınız arkadaşlar
iyimn bende ne olsun takılıyorum öyle uzun zamandır yoktumİyiyiz Allaha Şükür sen nasilsin ?
Bilgisayarini yaptirdin İnşallahiyimn bende ne olsun takılıyorum öyle uzun zamandır yoktum
yok yaptıramadım kızkardeşim yeni alınca eski bana kaldıBilgisayarini yaptirdin İnşallah
malesef yok 15 ocakta yeni bölümbu hafta vadi yokmu şimdi ya
Benimkine bakin helesadullah şentürk efsane oğlu efsaneymiş cidden ne bölümler be eski vadiden hiçbir farkı yok süper ötesi cidden
bölüm sonuna bakarmısın yalnız senaryoda çok felaket iyi be
abdül polatı bıçaklıyor memati abdülü vuruyor hey yavrum hey
malesef yok 15 ocakta yeni bölüm
![]()
güzellik![]()
la olm senin neredeyse anan yaşında benim ki deyip güldürme biziBenimkine bakin hele![]()
Evlenmemis ama [emoji149] [emoji151]la olm senin neredeyse anan yaşında benim ki deyip güldürme bizi![]()
günaydınKurtlar Vadisi Takvimi (Masaüstü)
@takas @-KADİR- @Maskeli Fedai @china_shangai @34rcp44 @Master.1000 ve diger Vadiciler
erkek büyük olur ama kız anan yaşında olamazEvlenmemis ama [emoji149] [emoji151]Necati Sasmaz ile eşi aralarında kac yas fark var bizim neden olmasin
![]()