Polat Şaşmaz
Favori Üye
İnsan beğenir biz yeni gördükgünaydın
erkek büyük olur ama kız anan yaşında olamaz![]()
İnsan beğenir biz yeni gördükgünaydın
erkek büyük olur ama kız anan yaşında olamaz![]()
2 hafta önce paylaşmıştım aga geç kaldınİnsan beğenir biz yeni gördük![]()
Özel mesaja bak2 hafta önce paylaşmıştım aga geç kaldın![]()
vayyyyyAa bak size söylemeyi unuttum. Bizim Kuran hocasi degisti. Yeni gelen hoca Vadici cikti. Derste hocanın telefon caldi zil sesi Hekimoglu tum sinif dedi aha Kuran dersini gectik falanSonra basladik Vadi sohbetine tabii en basta sinifin lideri ben
![]()
Vadiyi severdim ama bu kadar fanatiği değildim aga bölümleri bir kez izlerdim o dönem su an 6-7 kere bastan sonavayyyyyo değilde lideri sen olan sınıfın halini düşünemiyorum
![]()
aga sen bu foruma gelmeden önce vadici değildin sonradan oldun ama manyak oldun bu seferde dozunu ayarlayamıyoruz
![]()
sadece göz ucuyla izlerdin ama burada bizimle tanışınca vadici oldunVadiyi severdim ama bu kadar fanatiği değildim aga bölümleri bir kez izlerdim o dönem su an 6-7 kere bastan sona![]()
Ne günlerdi besadece göz ucuyla izlerdin ama burada bizimle tanışınca vadici oldunaga senin vadici olmanda katkım çoktur tabi görevimiz buydu o zamanlar
![]()
Ulan ne bolumlerdiÇok Sabretmeseydik Çok Şükür Derdik..!
abi bunları yazan adamların ellerini öperim müthiş gerçekten yalnız abi kurtlar vadisi pusunun ilk 100 bölümü de eski vadiden farksız gerçekten bunu net olarak söyleyebilirim sonrasında da müthiş bölümler oldu tabi 10.yıl mesela ama eski vadi zaten ayayrı pusunun da ilk 100 bölümü apayrı bişeydir aksiyonu falan efsane özellikleUlan ne bolumlerdi)))) diyaloglara bak hepsi birbirinden muhtesem
))))
ilk 100 bölümü daha iyi bence aga 10.yıldanPusunun 162-178 arası bölümleri eski Vadiden farksız durumda
sen galiba pusunun ilk 100 ü unutmuşsun aga beyaz tv de izle biraz hatırla efsanevi bölümleri ne 10.yılı ezer geçer 10.yılıAga benim dediğim bölümler daha iyi eski vadiyi geçen bölümler vardı
aga süperdi bişey demiyorum ama pusunun ilk 100 bölümü bi başkadır her bölüm efsane sahneler replikler karakterler müzikler bölüm sonları yani bu kadar mükemmeli olabilirdi diyor insanAga pusunun o bölümleride süperdir ama 10.yıl bölümleri de küçümseme.Mematinin kstilinin aranması ihtiyarların içimdeki hain Polatın çaresizliği ters köşeler maskeli fedai bölümleri suriye bölümleri @takas