Yıllardır Beklenen Teklif Sonunda Geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,005
Puanı
1,061
Downton Abbey'de köşkün en kıdemli hizmetçileri olan Mr.Carson ve Mrs.Hughes'in belli etmeden yıllardır yaşadıkları aşk sürekli izleyicilerin dilindeydi. Ve sonunda efsane ikili evlenmeye karar verdi: Dizinin 5.sezon yılbaşı özel bölümünde Mr.Carson, Mrs.Hughes yılldardır beklenen teklifi yaptı.

Biz de kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz,bir yastıkta kocasınlar:F

tumblr_inline_nfbnkds8uh1qbkkxv.png

@destere @Forumdash @OzaN @Çiğdem- @Nisa @SelinÇ. @Harunnn60

kısaca seni atlar kovalasın diyorum @xemrexxx ben daha bölümü bugün izleyeceğim spoiler veren yerlerine kıran girsin :)

mutluluklar dileriz :F
bu ikili kadar birbirlerini saf ve temiz duygularla seven insanlar yoktur dünyada birbirlerine karşı her zaman nazik kibar davranmışlar cinselliği çağrıştıran en ufak bir belirti göstermemişlerdir ona rağmen seyirciye yansıyan bir sevgi var aralarında sonunda mutlu olmaları biz seyircileride mutlu etti kocaoğlan carson amcayla koca teyze hughes neneye mutluluklar diliyoruz, düğünlerine umarım bizide davet ederler bu vesileyle rose adlı kekliğimi görmüş olurum :)

kısaca seni atlar kovalasın diyorum @xemrexxx ben daha bölümü bugün izleyeceğim spoiler veren yerlerine kıran girsin :)

bu ikili kadar birbirlerini saf ve temiz duygularla seven insanlar yoktur dünyada birbirlerine karşı her zaman nazik kibar davranmışlar cinselliği çağrıştıran en ufak bir belirti göstermemişlerdir ona rağmen seyirciye yansıyan bir sevgi var aralarında sonunda mutlu olmaları biz seyircileride mutlu etti kocaoğlan carson amcayla koca teyze hughes neneye mutluluklar diliyoruz, düğünlerine umarım bizide davet ederler bu vesileyle rose adlı kekliğimi görmüş olurum :)
haha :Fneden emre spoiler verdi Acaba sana inat olsun diye yaptı kesin :D

Spoiler vermek için mi konuya etiketledin :D
haha :Fneden emre spoiler verdi Acaba sana inat olsun diye yaptı kesin :D
Allah mutluluklarını daim etsin. :F
haklısın ne diyeyim , heyecan filan kalmadı sende şimdi :D
yılın çiftini görün dedim :F ben de izlemedim daha totoş gerçi altyazısız hızlıca baktım bir :A

biri su xlı emreyı durdursun heryere eklıyor benı hayır ızlemıyorum canım bunuda :F