anladım dua olmadığını. "amin" geyiğini bilmiyor musun.ssYok anlamlı yani Google'den öyle çevirdim.
Dua değil lo.
Yeterince YazmaDaha çıkmadı zaten googledan kim olduğuna bak kızın adını unuttum.
Ne yazıyor dur translet kullanayım.
anladım dua olmadığını. "amin" geyiğini bilmiyor musun.ssYok anlamlı yani Google'den öyle çevirdim.
Dua değil lo.
Yeterince YazmaDaha çıkmadı zaten googledan kim olduğuna bak kızın adını unuttum.
Ne yazıyor dur translet kullanayım.
anladım dua olmadığını. "amin" geyiğini bilmiyor musun.ss
Yeterince Yazma
yazma diyor işte
Bilmiyorum ve bilmediğim için bir eksiklik hissetmediğime göre çok önemli bir şey değilmiş. ))))anladım dua olmadığını. "amin" geyiğini bilmiyor musun.ss
Yeterince Yazma
bilmem ki neler düşündüyse artıkYeterinceyi neden kullandı peki.
Yeterinceyi neden kullandı peki.
Beni mi çekiştiriyorsunuz?bilmem ki neler düşündüyse artık
bilmem ki neler düşündüyse artık
Beni mi çekiştiriyorsunuz?
Yazmaya devam edeceksin demek he öyle olsun... ... (10 saatte çeviremediniz 1 dk'da okudum. 😎 )@mrt-06 سأواصل الكتابة
Emre anlamış cevap bile verdi sen geride kaldın.Ben bir anlam bulamadım.
Ünlü düşünür bu mesajda ne demek istedi onu düşünüyorduk.
تهانينا، لقد القليل سخيفYazmaya devam edeceksin demek he öyle olsun... ... (10 saatte çeviremediniz 1 dk'da okudum. 😎 )
Emre anlamış cevap bile verdi sen geride kaldın.
Yazmaya devam edeceksin demek he öyle olsun... ... (10 saatte çeviremediniz 1 dk'da okudum. 😎 )
Emre anlamış cevap bile verdi sen geride kaldın.
işi proflara bırakayım diyorsun 😎Ben izlemekle yetineceğim.
işi proflara bırakayım diyorsun 😎
ne alaka yine. Bence biz normal türkçe yapalım çünkü tranlate2in oyununa geliyoruz.
我想是这样ne alaka yine. Bence biz normal türkçe yapalım çünkü tranlate2in oyununa geliyoruz.
sen bilirsinNe dediğini öğrenmeyeceğim ve merakta etmiyorum.