ahahah gelecek daha iyi bir şey bulamamış mı. @Tolstoyevski en iyisi hiçbişey yok gibi devam etmek.
Reenkarnasyon'a ne diyorsun? Bizim dersaneden bi kız vardı ben kediydim önceki hayatımda diyordu.
ahahah gelecek daha iyi bir şey bulamamış mı. @Tolstoyevski en iyisi hiçbişey yok gibi devam etmek.
Reenkarnasyon'a ne diyorsun? Bizim dersaneden bi kız vardı ben kediydim önceki hayatımda diyordu.
Acaba nasıl anlıyolar?ahahah gelecek daha iyi bir şey bulamamış mı
iple oynamayı falan seviyordur belkiAcaba nasıl anlıyolar?
Çocukken kuran kurslarına gitmezsen böyle olur işteYeri mi bilmiyorum ama küçükken kendimi daha doğrusu tüm Dünya'yı oyuncak zannediyordum yani bir çocuk bizimle oynuyor, yönetiyor diye düşünüyorum.
ben hep kaçardım o kurslardan. bir şey kaybetmedimÇocukken kuran kurslarına gitmezsen böyle olur işte
ahahhahYeri mi bilmiyorum ama küçükken kendimi daha doğrusu tüm Dünya'yı oyuncak zannediyordum yani bir çocuk bizimle oynuyor, yönetiyor diye düşünüyorum.
Zaten pek işe yaramıyor bende gitmiştimben hep kaçardım o kurslardan. bir şey kaybetmedim
Teşekkürler yakın zamanda izleyip yazarım genel konuya. Ya aslında merakım var böyle şeylere ama ne biliyim sanırım fazla sorgulamak istemiyorum...@mrt-06 en yakın zamanda "13.kat" filmini izlemelisin. Film deyip geçmeyin bu filmler ortaya atılan mantıklı teorileri beyaz Perdeye yansıtır. Bu tür filmler azdır ama özeldir. Hatta sakin kafayla Matrix 3 lemesini dahi izlemeni öneririm. Ben daha izlemedim, sadece 1 i izlemiştim o da aksiyon filmidir diye. Yani demek istediklerine hiç dikkat etmedim. Ta ki son birkaç haftadır yaptığım araştırmalar da hep Matrix Felsefesi örnek gösterilene kadar. En yakın zamanda üçlemeyi sakin kafayla izleyeceğim.
http://www.turkcealtyazi.org/mov/0139809/the-thirteenth-floor.html
Film Matrix kadar görsel efektli değil, hatta ilk 50 dakika pek hareket yok ama özelikle 70.dakikadan sonra olaylar olaylar...
Belki gitmişimdir nerden bu kanıya vardın? Hem hayal gücüm fazla çalışıyordu küçükken benim evde ışınlanmayı deniyordum desem?Çocukken kuran kurslarına gitmezsen böyle olur işte
Merak etme onları her çocuk denedi. Sihirli Annemi izleyipte etkilenmeyen var mı ? Yok Kurbağayı öpen kız ilkokul arkadaşım vardıBelki gitmişimdir nerden bu kanıya vardın? Hem hayal gücüm fazla çalışıyordu küçükken benim evde ışınlanmayı deniyordum desem?
ışınlanmayı ben de deniyordumTeşekkürler yakın zamanda izleyip yazarım genel konuya. Ya aslında merakım var böyle şeylere ama ne biliyim sanırım fazla sorgulamak istemiyorum...
Belki gitmişimdir nerden bu kanıya vardın? Hem hayal gücüm fazla çalışıyordu küçükken benim evde ışınlanmayı deniyordum desem?
Hatay'a ne olmuş bro Bir fikri tamamen bir topluma veya bir bölgeye adamak sence ne kadar doğru@xdragxx yani tam bilemem, Hatay'da da bu tip iddialarda bulunan insanlar çok. Hataylı mı kız? Bir de gördüğü rüyadan etkilenmiş olabilir belki de rüyasında kendini kedi olarak görmüştür, o rüya bilininin derinliklerinde saklanıyordur ve kız o gördüklerinin rüya olduğunu unutmuş ve eski yaşamından birer kesit sanmıştır. Belki de kedileri çok sevdiği için sadece inanmak istiyordur?
Bu arada rüyadır dedim de, rüya denilen şeyin tam olarak ne olduğunu ve şuanki dış dünya ile ne gibi farkları olduğunu unutmamak gerek.
Daha önce birine demiştim unuttum. Evde küçük battaniye vardı pelerin yapıp gözümü kapatıyordum sonra koşup diğer odada açıyordum ışınlanmış oluyordum. En sonunda birgün annem ve abim yakaladı beni sonra sihirli dizileri yasakladılar bana.Merak etme onları her çocuk denedi. Sihirli Annemi izleyipte etkilenmeyen var mı ? Yok Kurbağayı öpen kız ilkokul arkadaşım vardı
Şaşırmadım kardeşim. Başardın mı bari ben başardım üstte yazdığım gibi.ışınlanmayı ben de deniyordum
hatay mı :O gözler rüzgargülü'e çevrildiHatay'a ne olmuş bro Bir fikri tamamen bir topluma veya bir bölgeye adamak sence ne kadar doğru
ışınlandım ama sizin bildiğiniz gibi değil. ejoları öyle aldım.. derin konular bunlar istersen bir ara masaya yatırırz...Daha önce birine demiştim unuttum. Evde küçük battaniye vardı pelerin yapıp gözümü kapatıyordum sonra koşup diğer odada açıyordum ışınlanmış oluyordum. En sonunda birgün annem ve abim yakaladı beni sonra sihirli dizileri yasakladılar bana.
Ama bende abartmıştım be sabah Şirinler sonra Sihirli Annem sonra Ruhsar sonra En İyi Arkadaşım sonra tekrar Ruhsar. Tüm günüm böyle geçiyordu.
Şaşırmadım kardeşim. Başardın mı bari ben balardım üstte yazdığım gibi.
Yalnız kısa bi araştırmayla nette baya sonuç çıkıyor.Hatay'a ne olmuş bro Bir fikri tamamen bir topluma veya bir bölgeye adamak sence ne kadar doğru