@china_shangai abi bence adam vadi için biçilmiş kaftan, ilk kez canlı izledim oldukçada sempatik geldi sen ne diyon 😀
abi bugün biraz göz attım bikaç yerde bu tarz şeyler sıralanmış resmen herkes bizim gibi organize olursak acayip ses getirebiliriz söylim bunu paylaşan face sayfasının binlerce beğenisi var mesela ona özel mesajla durumu bildireceğiz bu şekilde birlik olup panaya bombardımanBunu kim dile getirmis bu isler boyle olmaz twitterda birlesip tt olmak lazim
Seni osesci seni)))))
Kesinlikli cok yakisir@china_sahangai abi bence adam vadi için biçilmiş kaftan, ilk kez canlı izledim oldukçada sempatik geldi sen ne diyon 😀
aga buğra ya falan birşey demem de ne oldu da böyle de bir anda vadiden bu kadar şikayetçi oldunuz anlamdım yani bahadır özdener vadiye geri gelsin demek ne demektir yani o şahıs vadi ismini adına almaktan imtina eden bir şahsiyet ömrü billah bir daha vadiye geri dönmez umarımya yapma aga ne buğra gülsoy u hiç sevmem o adamı oyunculuğunu da beğenmem
zaten asla bir memati abdülhey gelmez ama en azından yakın isimler şart
bu arada kenan çoban a kötü oyuncu diyen herkese yazıklar olsun adam müthiş oynuyor be müthiş açın beyaz tv yi izleyin döktürüyor yeminle
Biranda ne mi oldu saka miydi bu ?yer gok vadinin bu sezonundan sikayetciaga buğra ya falan birşey demem de ne oldu da böyle de bir anda vadiden bu kadar şikayetçi oldunuz anlamdım yani bahadır özdener vadiye geri gelsin demek ne demektir yani o şahıs vadi ismini adına almaktan imtina eden bir şahsiyet ömrü billah bir daha vadiye geri dönmez umarım
aga bahadır falan gelmez bunu master kardeşim çok söylüyor ama o defter kapandı senarist isteğini geçelim benceaga buğra ya falan birşey demem de ne oldu da böyle de bir anda vadiden bu kadar şikayetçi oldunuz anlamdım yani bahadır özdener vadiye geri gelsin demek ne demektir yani o şahıs vadi ismini adına almaktan imtina eden bir şahsiyet ömrü billah bir daha vadiye geri dönmez umarım
aga bi de kenan çobana kötü oyuncu demiyolar mı ayıp ya ayıp ayıp adamın hakkını yemeyin bari müthiş bi oyuncudur karakteri daha iyi oynayacak bi adam yokGürkan Uygun'da Kenan Çoban'da karakterlerini resmen yaşayarak oynadılar. İki karakterde efsane olmuştur.
Tapatalk 2
Senin gercekleri gormene vesile olan beyaz tv ye sonsuz tesekkurleraga bahadır falan gelmez bunu master kardeşim çok söylüyor ama o defter kapandı senarist isteğini geçelim bence
aga vadiye bikaç hamle şart
bence genel olarak güzel bi sezon ama çok sorun var eski bölümlere bakında bunu çok iyi anlıyoruz ya aga bak beyaz tv de her gün 18-19.45 arası pusunun eski bölümleri var şu anda abdülün hafızasını kaybettiği bölümdeler iskenderin yanına gitti orda bitti
aga inanırmısın evdekiler full dikkat izliyoruz bilmem kaç sene önceki tekrar bölümleri tek bir boş sahne yok replikler inanılmaz ötesi karakterler senaryo aksiyon sahneleri müzikler
2 bölümdür gladio müziğiyle bitiyo biterken bile coşuyorsun
yani bu bölümlerle kıyaslamak falan imkansız o yüzden bunları söylememiz şart eskiden yapılan neden şimdi yapılamaz
bu arada en büyük sorunlardan biri de gökhan kırdar müzik seçimleri fiyasko adeta vadinin efsanevi müzikleri köşeye atılmış durumda bence gökhan kırdar bu şekilde devam edecekse ona da yol verilmeli vadi bu çocuk oyuncağı değil
aga bi de kenan çobana kötü oyuncu demiyolar mı ayıp ya ayıp ayıp adamın hakkını yemeyin bari müthiş bi oyuncudur karakteri daha iyi oynayacak bi adam yok
polat abdülheyi bu kadar severken ah be kenan çoban niye satış yaptın niye
ulan yuhh be malatyada havayi fişek patlatıyolar buranın da çivisi çıkmış çakallar
Gaza mi getifiyir ulan biz gazmen miyiz?gaza gelelim .ben sahsen kendi ustume alinmiyorum .ben daha bu sezon baslamadan elestiri yapiyordum@china_shangai abi ben o şikayetlere katılmıyorum herkes birbirini gaza getirip vadiye sallıyor @takas aga eski bölümlere lafım yok tabi ki mükemmel ama şu an vadi yine mükemmel bu iş biraz psikolojik bir 3 yıl sonrada bu bölümlere bu anlara özlem duyacağız diye düşünüyorum ha tabi ki eksik noktalar var onları düzeltmek için çalışmalılar
o konuda haklısın sen hep daimi eleştiricilerdensin abi sözüm meclisden dışarı dğer sosyal mecraları kast ettim 😀Senin gercekleri gormene vesile olan beyaz tv ye sonsuz tesekkurler)))) biz burada sayfalarca elestiri yaptik ama nafile
Gaza mi getifiyir ulan biz gazmen miyiz?gaza gelelim .ben sahsen kendi ustume alinmiyorum .ben daha bu sezon baslamadan elestiri yapiyordum![]()
abi sana bişey söylim mi pusunun bu bölümleri eski vadiden bile heycanlı olabilir heSenin gercekleri gormene vesile olan beyaz tv ye sonsuz tesekkurler)))) biz burada sayfalarca elestiri yaptik ama nafile
Gaza mi getifiyir ulan biz gazmen miyiz?gaza gelelim .ben sahsen kendi ustume alinmiyorum .ben daha bu sezon baslamadan elestiri yapiyordum![]()
bana verdiğin cevaba diyecek bir laf yok aga doğru yani 🙂aga @-KADİR- tabi ki haklısın vadinin ölüsü bile müthiştir ama sıkıntılar olduğu kesin ve bu kadar eleştiriye duyarsız kalmak olamaz
abi sana bişey söylim mi pusunun bu bölümleri eski vadiden bile heycanlı olabilir he![]()
Yspma takas sizlerdr tam tersi cok elestirilen bolumlere bile laf kondurmadiniz.sonucta gelinen noktada ne kadar hakli elestiriler ysptigimiz ortaya cikmis oldu ne yazik ki biz hakli ciktik ben hep dedim insaallah siz hakli biz haksiz cikarizda vadi kazsnir diyeabi bunları zaten sayflarca yazdık ama siz iyi bölümleri de çok eleştirdiniz mesela 240.bölüm müthişti unutmayalım bi bölüm kötü diye
abi iyi bölümlerin hakkını vermemiz lazım ama daha fragman çıkmadan beklentim yok diyolardı nerdeyse bölüm yayınlanmadan bölümü eleştrimeyi bekleyen arkadaşlarımız varYspma takas sizlerdr tam tersi cok elestirilen bolumlere bile laf kondurmadiniz.sonucta gelinen noktada ne kadar hakli elestiriler ysptigimiz ortaya cikmis oldu ne yazik ki biz hakli ciktik ben hep dedim insaallah siz hakli biz haksiz cikarizda vadi kazsnir diye