Kara Para Aşk 31.Bölüm Fragmanı

Bu hafta 4 fragman olacakmış :) 1 tane Tayyarlı-Metinli-Nilüferli-Hüseyin'li fragman 2 tanede Elif&Ömer özel fragmanı olur :)

Aylardır Hüseyin-Ömer yüzleşmesini bekliyorum. Fragmanda Tuba yok.
cnm karadayıyla bu dizinin benzerliklerini görmekten sıkıldık artık
karadayıya belgin geldi mahirle ortak iş yaptılar feride konuk oyuncu konumuna düştü
ve aynısını şimdi bu dizide yapıyorlar burayada öykü geldi elif konuk oyuncu durumuna düşücek bundan sonra 2-3 hafta öykü ve ömerin ortak iş yapmalarını izlicez
ve öykünün çocuğu kesinlikle ömerin çocuğu yanı yakında büyük rezillik çıkıcak dizide 🙂🙄

karadayıya belgin geldi mahirle ortak iş yaptılar feride konuk oyuncu konumuna düştü
ve aynısını şimdi bu dizide yapıyorlar burayada öykü geldi elif konuk oyuncu durumuna düşücek bundan sonra 2-3 hafta öykü ve ömerin ortak iş yapmalarını izlicez
ve öykünün çocuğu kesinlikle ömerin çocuğu yanı yakında büyük rezillik çıkıcak dizide 🙂🙄
Vallaha şiştim. :X

Orda dur işte :D Tuba Büyüküstün'den söz ediyoruz o yüzden Elif asla konuk oyuncu olmaz başka oyuncularla karıştırmayalım lütfen 😎 İpek'in çocuğu Ömer'den çıkacak bu kesin senaristler akılları Elif&Ömer aşkında bir aksiyon yaratacaklarını düşündüler herhalde ama bu çocuk hamlesi çok gereksiz olacak :)

Orda dur işte :D Tuba Büyüküstün'den söz ediyoruz o yüzden Elif asla konuk oyuncu olmaz başka oyuncularla karıştırmayalım lütfen 😎 İpek'in çocuğu Ömer'den çıkacak bu kesin senaristler akılları Elif&Ömer aşkında bir aksiyon yaratacaklarını düşündüler herhalde ama bu çocuk hamlesi çok gereksiz olacak :)
2-3 hafta öykü ağırlıklı geçecek gibi görünüyor cnm 🙂🙂🙂

Sema-Eylem beni twitter da engellemişlerdi Bergüzar Korel'de engellemiş. Senaristlere yazdıklarımı okumuş olmalı. (b)
Benim de yazdıklarımı okumuş olmalılar ki sitemdeki bir eleştirmenin röportaj taleplerine haftalardır cevap vermiyorlar, para onları bozmuş ne diyelim..

Bu arada bu haftaki fragmanı sevdim, nihayet polisiye tarafa geri dönüyoruz ama sanki Öykü biraz eğreti kalıyor polis rolü için.

benzerlikler cok ama abartma canim Belgin sadece cok bolumde cok gorundu) ondan oncede cok gorunuyordu ama Feridenin sahnelerinden cok olamaz)o dizinin olmazsa olmazi Mahir&Feride)

ne yalan soyleyim bu diziyi eski heyecanla izlemiyorum artik Engin olmasa belkide birakirdim(