Kara Para Aşk 31.Bölüm Fragmanı

benzerlikler cok ama abartma canim Belgin sadece cok bolumde cok gorundu) ondan oncede cok gorunuyordu ama Feridenin sahnelerinden cok olamaz)o dizinin olmazsa olmazi Mahir&Feride)

ne yalan soyleyim bu diziyi eski heyecanla izlemiyorum artik Engin olmasa belkide birakirdim(
tatlım kabadayı sezonu dediler kabadayı olarak karşımıza belgin çıktı :F
bölüm kötü olmus heyecanla fragman bekliyoruz fragmandada karşımıza belgin çıkıyor
yetmyormuş gibi bu hafta olan bölümü tamamen belgine ayırdılar mahir feride işi gücü brakmış belginin hayatını araştırıyordu :ppp::ppp::ppp:
ilk sezon hepimiz aytenden şikayet ediyorduk belginin aytenden bir farkı yok şimdide bu çıktı başımıza 🙂🙂🙂

tatlım kabadayı sezonu dediler kabadayı olarak karşımıza belgin çıktı :F
bölüm kötü olmus heyecanla fragman bekliyoruz fragmandada karşımıza belgin çıkıyor
yetmyormuş gibi bu hafta olan bölümü tamamen belgine ayırdılar mahir feride işi gücü brakmış belginin hayatını araştırıyordu :ppp::ppp::ppp:
ilk sezon hepimiz aytenden şikayet ediyorduk belginin aytenden bir farkı yok şimdide bu çıktı başımıza 🙂🙂🙂
Orasi oyle tabii.Belgini Nazif Karadan,Yasinden cok gosteriyorlar.Ismi jenerikte nerdeyse en sonda yaziliyor ama ana karakterler gibi cok gorunuyor .Son bolum onun hikayesiydi aslinda kiz iyi oynuyorda ama Belgini bir turlu sevemedim)ve birde Ayteni izlemektense Belgini izlemeyi tercih ederim)
Bu arada Oyku polis rolu icin cok ince kucuk kalmis.Yanlis secim

Kuzey Güneyinde reytingleri iyi değildi hemen başka oyuncu Kıvancın yanına getirdiler şimdide aynı taktiki Karaparaaşkta uyguluyorlar.Gerçi Kyzey Güneyin o kötü reytingleri bile bu diziden kat kat yüksekti

Oyku iyi oyuncu ama burda sanki donuk .Hep ayni yuz ifadesi var

2. fragmanda Nedret hala patlattı bombayı Ömer'e Hüseyin'in onları ayırmak istediğini söylüyor. Ömer buna inanmamazlık yapamaz, her ne kadar inanmak istemese de sorgulayacaktır. 3. fragmanda Elif&Ömer çifti tüm dertleri tasaları unutturur. :)