Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@denizz19

Gülseren Cansuyu görmeye gidince bir şey olmuyor, Dilara kızını görünce suç oluyor.

Cansu Gülserenin resmini çerçeveletince bir şey olmuyor, Dilara ile Hazalın resmini görünce atar yapıyor.

Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu? :D
Bölümü yarın izleyeceğim evet bazı tuhaflıklar yok değil Dilara çok çirkef. :F

Yeni bölüm 20:30'da başlayacak fakat çok ilginç bir şeye denk geldim. FOX, Erkan Petekkaya'nın başrolünde olduğu dizinin karşısına yine aynı adamın başrolünde oynadığı Japonyalı Gelin mini filmini koymuş :D

Yeni bölüm 20:30'da başlayacak fakat çok ilginç bir şeye denk geldim. FOX, Erkan Petekkaya'nın başrolünde olduğu dizinin karşısına yine aynı adamın başrolünde oynadığı Japonyalı Gelin mini filmini koymuş :D
:FAynen dün ben görmüştüm fox'ta:D
Millet ne yapacağını şaşırdı o filmi çok izledim ama 1 zor alır:D

Harika bir bölümdü, hiç sıkılmadan izledim. Aldığı reytingleri gerçekten sonuna kadar hakediyor.

Yine harika bir bölüm oldu. Geçen haftalara göre çok az durgunluk olsa da heyecan katsayısı yine aynıydı. Tebrikler tüm ekibe. :) Yarın totalde 10 reyting alabilir mi bilmiyorum ama alır gibi.

@Ahmad @Harunnn60 @RevaN @Yiğitt @gözlemci @*YıldırıM* @batuhankaralar @
Fragmandaki müzik çok uyumlu olmuş. Eğer bölüm de fragman gibi olacaksa, dizi şu ana kadarki rekor reytingini alabilir bence.
Gülseren'lerin yemeğe gitttiği sahneleri şimdiden merakla bekliyorum.