deniz yıldızının lanetinden kurtuldu o zamanBölüm çok iyi gidiyor. Güneş Emir (Solmaz) oyuculuğunu baya bir geliştirmiş çokta güzelleşmiş.
deniz yıldızının lanetinden kurtuldu o zamanBölüm çok iyi gidiyor. Güneş Emir (Solmaz) oyuculuğunu baya bir geliştirmiş çokta güzelleşmiş.
İyi ki ayrılmış orda paslanıp giderdi baya geliştirmiş kendisini.deniz yıldızının lanetinden kurtuldu o zaman
darısı Begüm Topçunun başınaİyi ki ayrılmış orda paslanıp giderdi baya geliştirmiş kendisini.
Aynen yazık ediyor orda kendini şimdi çok iyi yerlerde olabilirdi.darısı Begüm Topçunun başına
aynen , drama dizilerinde iyi iş çıkarırdıAynen yazık ediyor orda kendini şimdi çok iyi yerlerde olabilirdi.
Bölümü yarın izleyeceğim evet bazı tuhaflıklar yok değil Dilara çok çirkef.@denizz19
Gülseren Cansuyu görmeye gidince bir şey olmuyor, Dilara kızını görünce suç oluyor.
Cansu Gülserenin resmini çerçeveletince bir şey olmuyor, Dilara ile Hazalın resmini görünce atar yapıyor.
Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu?
Aynen dün ben görmüştüm fox'taYeni bölüm 20:30'da başlayacak fakat çok ilginç bir şeye denk geldim. FOX, Erkan Petekkaya'nın başrolünde olduğu dizinin karşısına yine aynı adamın başrolünde oynadığı Japonyalı Gelin mini filmini koymuş
Fragmandaki müzik çok uyumlu olmuş. Eğer bölüm de fragman gibi olacaksa, dizi şu ana kadarki rekor reytingini alabilir bence.Yine harika bir bölüm oldu. Geçen haftalara göre çok az durgunluk olsa da heyecan katsayısı yine aynıydı. Tebrikler tüm ekibe. Yarın totalde 10 reyting alabilir mi bilmiyorum ama alır gibi.
@Ahmad @Harunnn60 @RevaN @Yiğitt @gözlemci @*YıldırıM* @batuhankaralar @
Umarım totalde 10 üstü alır yeni favorimiz ParamParça , haftaya daha da heyecan artcakYine harika bir bölüm oldu. Geçen haftalara göre çok az durgunluk olsa da heyecan katsayısı yine aynıydı. Tebrikler tüm ekibe. Yarın totalde 10 reyting alabilir mi bilmiyorum ama alır gibi.
@Ahmad @Harunnn60 @RevaN @Yiğitt @gözlemci @*YıldırıM* @batuhankaralar @
Bakalım neler olacak yarınki sonuçlar.Umarım totalde 10 üstü alır yeni favorimiz ParamParça , haftaya daha da heyecan artcak
Nurgül yeişçay'ın oyunculuğunu pek beğenmezdim görselliği dışında lakin burada oyunculuğuyla göz dolduruyor GülserenBakalım neler olacak yarınki sonuçlar.
Ezo Gelin dizisinde de harikaydı Nurgül. Gerçi her zaman harikaydı.Nurgül yeişçay'ın oyunculuğunu pek beğenmezdim görselliği dışında lakin burada oyunculuğuyla göz dolduruyor Gülseren
Evet Ezo Gelin'i atladım sanırım hakkını yemeyeyim kadının birkaç dizide daha iyiydi ama en iyi performansı ParamParça demekten öteye gidemiyorumEzo Gelin dizisinde de harikaydı Nurgül. Gerçi her zaman harikaydı.