"Türkiye'nin En Güzel Kadını Tuba Büyüküstün İkinci Benim"

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,061
Bu Tarz Benim yarışmasının unutulmaz yarışmacılarından Özlem Özden, Armağan Çağlayan ile bir röportaj gerçekleştirdi. İşte o ropörtaj;​
Çağlayan: Konservatuar mezunu musun?
Özden: Hayır.
Çağlayan: Oyunculuk mezunu musun?
Özden: Hayır. Tiyatro eğitimi aldım ama. Lisede, üniversitede yaptım tiyatro.
Çağlayan: Bugün televizyondaki A plus starların hangisi konservatuar mezunu? Kim mezun? Özden: Ya Best Model oluyorlar, kolay değil yani. Beren Saat bile yıldız yarışmasından çıkmış biri. Kimi seviyorsun dersen ben Tuba Büyüküstün’ü seviyorum. Kiminle yarışmak istersin dersen Tuba Büyüküstün derim.
Çağlayan: O kadar da iddialısın yani.
Özden: Türkiye’nin en güzel kadını Tuba Büyüküstün, ikinci ben!

Çağlayan: Bu özgüven biraz fazla.
Özden: Her zaman vardı o özgüven.​
Özlem Özden, hayalinde ileride gündüz kuşağında kadın programı, ya da Saba Tümer gibi gece şovu yapmak olduğunu belirtti.

Özden, şu sıralarda jüri koltutğunda oturacağı ocak ayında Production House'un hazırladığı En Sevdiğim Üç Şarkı programı için hazırlanıyor.

00000.jpg

oooff Tuba güzelde bu kadının onayını alınca neden sevinsin fanlar yada Tuba.:F Ben kendimden şüphe ederdim.:F

Diğer kızlardan iyiydi en azından :A Ki kendi de reality show olduğu için öyle saçmalıklar yapmış, röpörtaj da yazıyor :X

Senaryo iyiyse anca :A Uyumdan yana şans yok :X Senarist de en son Benim Hala Umudum Var yazmış ama sen umutlanmakta serbestsin tabi :A
ikisi de iyi oyuncu uyum sağlayacaklardır :A senaryo da iyi gibi açıklandığı kadarıyla:X sen kpa nı kurtarmaya bak sezon sonunu görsün:F

tubadan daha güzel milyonlarca kız var geçin bu işleri

tuba kısmına hak verilebilir belki ama diğer kısmı hezeyandan başka bir şey değil :F

Yiğit'i öldür hakkını yeme demişler. @Çiğdem- cim @xemrexxx senin hakkını yiyor valla.:D
Ben bu kadından daha güzelim valla.:DBenim bundan daha fazla alıcım vardır:D
sana ne oluyor beee :F:F:Fasıl ben tubadan daha güzelim :A:A:A
benden güzel olmayan bir kadın nasıl türkiye güzeli oluyormuş ben daha ciciyim bundan:A