kız çiğdem bu konuda sana ağır hakaret var konuya göre 1 tuba 2bu kadınsana ne oluyor beeeasıl ben tubadan daha güzelim
benden güzel olmayan bir kadın nasıl türkiye güzeli oluyormuş ben daha ciciyim bundan![]()
kız çiğdem bu konuda sana ağır hakaret var konuya göre 1 tuba 2bu kadınsana ne oluyor beeeasıl ben tubadan daha güzelim
benden güzel olmayan bir kadın nasıl türkiye güzeli oluyormuş ben daha ciciyim bundan![]()
yaa bana televizyondakı kadınların hepsi çirkin geliyor nedensekız çiğdem bu konuda sana ağır hakaret var konuya göre 1 tuba 2bu kadınsen en güzel 3. olsan bile bu kadından çirkin oluyor yani sana ağır hakaret bu
aynı şkilde forumdaki tüm kızlara
![]()
ay yine kıskançlığı tuttuyaa bana televizyondakı kadınların hepsi çirkin geliyor nedense
sokaktakı kızlar olarak biz daha güzeliz bunlardan bence![]()
sana ne oluyor beeeasıl ben tubadan daha güzelim
ben bu kadından güzelim cnm dediğim şeyy bu benden güzel olmayan birisi nasıl türkiye güzeli olur diyorum şu abarttığınız kadından ben daha güzelimBu sefer abarttın çiğdem tamam Tubayı oyunculuk monusunda beğenmiyorum ama güzelliğine bari laf etme
![]()