oyunla olacak iş değil sen en iyisi bu diziye başla birlikte yoruşalımahhhh kıyamam oyun oynayalım ozaman sıkılma sen
oyunla olacak iş değil sen en iyisi bu diziye başla birlikte yoruşalımahhhh kıyamam oyun oynayalım ozaman sıkılma sen
hayırrr zaten bizims enle çokk ortak dizimiz olmus bence yeter bukadaroyunla olacak iş değil sen en iyisi bu diziye başla birlikte yoruşalım
bir kaç dizi daha ekleyelim ortak dizilerimize şimdi Z. nation da bitti constantine de ara verdi ortak dizimiz kalmadı işte bu yeni ortaklık için güzel bir seçim olacak ?hem dizi baştan sona ilginç ve fantastik konular içeriyor ilk bölümüne bak beğenmezsen bir daha ısrar etmeyeceğimhayırrr zaten bizims enle çokk ortak dizimiz olmus bence yeter bukadar
cnm bu dizi her ezon 3 bölümden olusuyormusss oyüzden ingiliz dizilerine bakmam ben tam diziye alısıcağım zaman 3.bölüdmen hemen biticek nedir bu böylebir kaç dizi daha ekleyelim ortak dizilerimize şimdi Z. nation da bitti constantine de ara verdi ortak dizimiz kalmadı işte bu yeni ortaklık için güzel bir seçim olacak ?hem dizi baştan sona ilginç ve fantastik konular içeriyor ilk bölümüne bak beğenmezsen bir daha ısrar etmeyeceğim
sadece ilk bölümünü izle diğerlerini izleme çünkü her bölümün konusu ayrı oyuncuları ayrı devam etmen şart değil ama ilk bölüm muhteşemdi onu kaçırmacnm bu dizi her ezon 3 bölümden olusuyormusss oyüzden ingiliz dizilerine bakmam ben tam diziye alısıcağım zaman 3.bölüdmen hemen biticek nedir bu böyle
be zaten 2 dizinin ilk bölümüne hatrına bakmıştım bununda bakarım 🙂🙂🙂sadece ilk bölümünü izle diğerlerini izleme çünkü her bölümün konusu ayrı oyuncuları ayrı devam etmen şart değil ama ilk bölüm muhteşemdi onu kaçırma
off beee sonunda ikna ettikbe zaten 2 dizinin ilk bölümüne hatrına bakmıştım bununda bakarım 🙂🙂🙂
yüzünden değil cnm griime bakmıştın oyüzden onun hatrına bakıyorumoff beee sonunda ikna ettik
çok ikna edici bir yüzüm var ısrarıma taş dayanmaz erir )
yaw bir iki dakika bekle övünelim sevinelim anında yetişmen gerekmiyordu )yüzünden değil cnm griime bakmıştın oyüzden onun hatrına bakıyorum
sende süpernaturalın 1.bölümüne bak cnm ozaman ben sevindiririm seniyaw bir iki dakika bekle övünelim sevinelim anında yetişmen gerekmiyordu )
ona çok baktım hatta bir bölüm değil sanırım bir 20 bölüm izlemişliğim vardır bir daha başlayamam töbeler olsunsende süpernaturalın 1.bölümüne bak cnm ozaman ben sevindiririm seni
ozaman teen wolf ilk bölümüne bak seninde bişilere bakman lazı hep ben bakıyorumona çok baktım hatta bir bölüm değil sanırım bir 20 bölüm izlemişliğim vardır bir daha başlayamam töbeler olsun
sen şimdi ilk bölümü ne zaman izleyeceksin mirror da yorum bekliyorum
ben vampire diares in ilk bölümüne bakayım bari teen wolf çok tin geldi şimdi onu çekememozaman teen wolf ilk bölümüne bak seninde bişilere bakman lazı hep ben bakıyorum
kurt adam konulu bir dizi ilk bölümüne bakman yeterli olur aslında devam bile etmek istersin
sen arrowu izle zaten o diziyi tamamını bile izlesen izlersin aslındaben vampire diares in ilk bölümüne bakayım bari teen wolf çok tin geldi şimdi onu çekemem
tamam ben arrow un ilk bölümünü izlemeye başlıyorum hemen şimdi.... ama sende black mirror un ilk bölümüne hemen şimdi bakacaksın yan çizmek yok @beyazsoy gibi ilk beş dakikasını izleyip alakasız yorum yapmak yok bitirdikten sonra dizinin herhangi bir kaç yerinden soru soracağım bilemezsen saçını başını yolarımsen arrowu izle zaten o diziyi tamamını bile izlesen izlersin aslında
arrowun ilk bölümüne bak mutlaka cnm 🙂🙂🙂
ayolll 2 tane dizi baktım senin için işte birisi mini diziydi 2.cisi ise harunun söylediği diziydi ikisiende geldim yorum yaptım 🙂🙂🙂tamam ben arrow un ilk bölümünü izlemeye başlıyorum hemen şimdi.... ama sende black mirror un ilk bölümüne hemen şimdi bakacaksın yan çizmek yok @beyazsoy gibi ilk beş dakikasını izleyip alakasız yorum yapmak yok bitirdikten sonra dizinin herhangi bir kaç yerinden soru soracağım bilemezsen saçını başını yolarım
tamam o zaman bende yarına erteleyeyim yalnız yarın diyip kaçamazsın mutlaka ilk bölümüne bakman lazım söz verdinayolll 2 tane dizi baktım senin için işte birisi mini diziydi 2.cisi ise harunun söylediği diziydi ikisiende geldim yorum yaptım 🙂🙂🙂
bunuda izler yaparım ama yarın cnm yarın izlerim 🙂
sen bu akşam bak cnm benim vaktim yok şuan boş zamanım var onuda forumda geçirmek istiyorum şimdi diziye gidersem daha gelemem sen bak ben yarın izlerim kaçmıyorumyatamam o zaman bende yarına erteleyeyim yalnız yarın diyip kaçamazsın mutlaka ilk bölümüne bakman lazım söz verdin
güzelim konuyu sohbetle katletmişiz @OzaN gelmeden başka bir konuya geçelim en iyisi )sen bu akşam bak cnm benim vaktim yok şuan boş zamanım var onuda forumda geçirmek istiyorum şimdi diziye gidersem daha gelemem sen bak ben yarın izlerim kaçmıyorumya
Temizlik lazım gibi gözüküyor bu konuda sohbeti az tutmak lazım çünkü millet tek tek bölüm yorumlarını arıyor herkes farklı zamanlarda izlediği için.güzelim konuyu sohbetle katletmişiz @OzaN gelmeden başka bir konuya geçelim en iyisi )