NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Bölüm fena değildi. Önem bu düğünün olmaması için Ayaz ile baya tartıştı. Sonunda da amacına ulaştı. Telefonla aradı Ayaz'ı düğüne gidememesi için, galiba kaza geçirmiş numarası yaptı fragmanda Ayaz hastanedeydi. Ayaz düğüne gidemeyince Mete'yi aradı Öykü ile evlenmesi için, zaten formalite bir evlilik olucaktı Ayaz ile Öykü evlenseydi yani Mete ile de formalite icabı evlendiler. Birde Rıza yeniden çıktı ortaya bunlar bi bölümde otelde birlikte olmuşlardı Rıza kameraya almıştı, o videoyu Mete'ye yolladı yine ayrıldılar. :X

Sen bile saçma olduğunu söylüyorsa dizi bitmiştir)) bu arada rıza evliydi görüntüleri karısı izlemez mi)) hakikaten sacmalama diye ben buna derim)))

O saçma olmuş demedi ben dedim :D bir bölüm izlemiyorum ortalık karışıyor hemen facebook ve twitter da isyan etmiş fanlar :D
Gecen hafta bizim ergenler zaten isyan etmişti, yazdım. Ama burdakiler de yavaş yavaş isyan ediyor. Demek bizim ergenler daha zeki çıktı)))

Bu diziyi bu konuda ilk @cookies le birlikte izleyen sendin sonrada ilk sen bıraktın demek ki sen daha zeki çıktın )))
Yok benim 5 bölüm üstü izlediğim dizi vaki değil genel olarak çok iyi olmazsa izlemiyorum ama dizinin bu kadar sacmalayacagini ben bile tahmin edemedim senaristlerin hayal dünyası benim kat kat üstümde)))

Yok benim 5 bölüm üstü izlediğim dizi vaki değil genel olarak çok iyi olmazsa izlemiyorum ama dizinin bu kadar sacmalayacagini ben bile tahmin edemedim senaristlerin hayal dünyası benim kat kat üstümde)))
Simdi izlemedigim için saçma mi değil mi yorum yapamayacağım geçen bir bölümüde izleyemedim orada da sacmalamısti dediler :D

Bölüm fena değildi. Önem bu düğünün olmaması için Ayaz ile baya tartıştı. Sonunda da amacına ulaştı. Telefonla aradı Ayaz'ı düğüne gidememesi için, galiba kaza geçirmiş numarası yaptı fragmanda Ayaz hastanedeydi. Ayaz düğüne gidemeyince Mete'yi aradı Öykü ile evlenmesi için, zaten formalite bir evlilik olucaktı Ayaz ile Öykü evlenseydi yani Mete ile de formalite icabı evlendiler. Birde Rıza yeniden çıktı ortaya bunlar bi bölümde otelde birlikte olmuşlardı Rıza kameraya almıştı, o videoyu Mete'ye yolladı yine ayrıldılar. :X
@SelinÇ nin dediği gibi aynen formalite bir düğündü ama boşanacaklardı sonradan ne hikmetse nikah memuru vs işi pişirdi mete ile öykü evlendi :D şaka gibi ciden

Sen bile saçma olduğunu söylüyorsa dizi bitmiştir)) bu arada rıza evliydi görüntüleri karısı izlemez mi)) hakikaten sacmalama diye ben buna derim)))
rıza karısından boşandı o yüzden kendine güvenerek geldi şeymaya söyledi buluştular falan ama şeyma meteye kapak attığını düşünerekten reddeti ,rızada cd yi evine yolladı o cesaretle yani evli mevli değil ))

@SelinÇ nin dediği gibi aynen formalite bir düğündü ama boşanacaklardı sonradan ne hikmetse nikah memuru vs işi pişirdi mete ile öykü evlendi :D şaka gibi ciden

rıza karısından boşandı o yüzden kendine güvenerek geldi şeymaya söyledi buluştular falan ama şeyma meteye kapak attığını düşünerekten reddeti ,rızada cd yi evine yolladı o cesaretle yani evli mevli değil ))
Anladım ama basta Şeyma rizayi ilişkiyi söylerim diye tehtit ettiğinde neden videoyu çıkarmadı da simdi çıkarıyor

Anladım ama basta Şeyma rizayi ilişkiyi söylerim diye tehtit ettiğinde neden videoyu çıkarmadı da simdi çıkarıyor
O zaman evliydi ve karısı öğrenirse muhtemelen mahksemede vs kullanır diye şeymayı söylememsi yönünde ikna etmeye çalışıyordu :) şimdi ise boşandığı için gerek görmedi sanırım :)

O zaman evliydi ve karısı öğrenirse muhtemelen mahksemede vs kullanır diye şeymayı söylememsi yönünde ikna etmeye çalışıyordu :) şimdi ise boşandığı için gerek görmedi sanırım :)
Hayır metreye ya da ailene söylerim diye tehtit edebilirdi ki o zaman rıza birlikte olmak istiyordu bunu kullanabilirdi. O video pek olmadı

Hayır metreye ya da ailene söylerim diye tehtit edebilirdi ki o zaman rıza birlikte olmak istiyordu bunu kullanabilirdi. O video pek olmadı
O zaman tehdit etseydi dediğim gibi karısıda öğrenecekti onunla alakalı olsa gerek ayrıca dizide bu kadarcık ayrıntıya takılma nice saçmalamalar dururken bu en basiti ve ufağı gibi )))

O zaman tehdit etseydi dediğim gibi karısıda öğrenecekti onunla alakalı olsa gerek ayrıca dizide bu kadarcık ayrıntıya takılma nice saçmalamalar dururken bu en basiti ve ufağı gibi )))
Takildigimadim yahuu konu uzadı. Diziyi uzun suredir bakmiyorum zaten rıza olayını forumda gördüm izlemdim bile))

Takildigimadim yahuu konu uzadı. Diziyi uzun suredir bakmiyorum zaten rıza olayını forumda gördüm izlemdim bile))
Dizi yaz dizisi olarak başladığı için konu bitityor uzatmak için birşeyler bulup buluşturuyorlar ama nafile saçma kararler veriyor senaristler çünkü uzamıyor dizi :)

Ayrıca yazdan gelen Güzel Köylü de aynı konuma düşecek yakında yaz dizileri hep aynı tırıvırılarla sallanıyor :)

26. BÖLÜM ÖZETİ;
Öykü’nün babası için düzenlediği evlilik oyunu işleyecek mi? Mete, Öykü ve Ayaz’a zor zamanlarını atlatmaları için yardımcı olacaktır. Kemal ortaya çıkan mutluluk tablosundan çok etkilenerek yeniden bir araya topladığı ailesinin sevincini yaşayacaktır; ancak bu mutlu tabloya çocuklarının iyiliği için uzak durmak zorunda kalır. Sibel ve İlker bir yandan Öykü’ye yardım ederken diğer yandan kendi çocuklarının cinsiyetini öğrenmenin heyecanını yaşayacaklardır. Evlilik oyununu bozmak isteyen Önem, oğluyla ters düşerek yaptığı yanlışla yüzleşmek zorunda kalır. Şeyma, Öykü’nün babasına karşı olan zaafını kullanacak ve ona evlilik oyununu anlatmakla tehdit ederek Öykü’nün başarısını elde etmeye çalışacaktır. Yaptığı yeni çalışmalarla Önem ve Olcay’ın gözüne giren Şeyma, Öykü’nün sözleriyle kendine gelecek. Bülent’in teklifiyle yeni işine ayak uydurmaya çalışan Emre, Burcu’dan yardım alarak onu da yeni hayatına alıştırmaya çalışacaktır. Ayaz, annesine koşarken yetişemediği evlilik oyunu yüzünden kırdığı Öykü için yeni sürprizler hazırlayacaktır. Öykü, hiç görmediği kadar cesur ve romantik Ayaz’a bu sefer inanacak mı?

1. FRAGMAN

2. FRAGMAN