Film hayatımda izlediğim en kötüler arasında yer alacak bunu baştan bir belirteyim. Aslında filmi çok beğeneceğimi tahmin ediyordum ama yazan ayrı batırmış, yöneten ayrı batırmış olmamış. Yalan olduğunu bilsemde belli bir mantığıma oturtacağımı tahmin etmeme rağmen olmamış. Tamamen mantıksızlıkla dolu.
Filmi dizi açıdan eleştirmeye bile kalkmıyorum çünkü islam'da anlatılan Nuh (a.s.) ile filmdeki bambaşka. Tamam İncil'de başka olabilir ama buda ben pek entegre etmiyor doğrusu. İncil'in yalan olduğu ve uydurma olduğu bariz belli. İçki içme mevzuu yani karaya iniyor bir insan ve içkiye veriyor kendini.
Filmde bazı yerlerde bir kurtarıcı olarak aktarılmış ama bazı yerlerde insan oalrak. Olmamış yani. Karakteri yapamamışsınız.
Filmin senaryosu bom boştu. Ben filmin sırf şu Evren hikayesini analtmak için çekildiğini bile düşünüyorum. Amaç yoktu bence. Sonra Çekimleri çok aşırı kötüydü.
Dahada ötesi Gözcüler diye bir saçmalık vardı. 'Oldu Canım' deyip durdum filmi izlerken.
Film bazı tarihi gerçekleride silip atmış bence. Yani biz 80 kişi gemide var biliyordikki bir çok destanda bile bu yer alır hani biraz hayal gücü olabilir ama bunlar gerçek ve değiştirilemez yani en azından Ham'a ayarladığınız kızı alaydınızda bu kadar kötü olmasaydı.
Aslında denilecek çok şey varda yormaya gerek yok bence
Yaaa ben bu Russell Crowe'aneden ısınamıyorum yaa. Adam yine itici bir oyunculukla oynuyordu. Şahsen ben kötü oynadığını düşünüyorum. Diğer filmlerindede sevmemiştim bunda hiç sevmedim.
Jennifer Connely en iyisiydi. Kadıncağız döktürmüş. Yine başarılıydı.
Emma Watson'ımız vardı birde. Kız iyiydi rolün hakkını veren oyuncuların abşında geliyordu oda.
Ama b,r oyuncu vardıki göze çarpmaması mümkün değildi. Oda Bence Ham rolüyle Logan Lerman'dı. Adam nasıl oynadı müthişti.
Biraz karman çorman oldu ama çok doldum filme.
Filme puanım Sırf Emma, Jenny ve Logan için 3/10. En son nu sırada puan verdiğim 47 ronin vardı galiba.