Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mantıklı değil mi ama. Ben sadece şey hikayesini biliyordum bu her türden bir tane gemiye olayı herkes biliyordur ama bu gemi nasıl oldu onlar nasıl geldi o hikayeyi hiç duymamıştım.
Taş adam olaylarıda acayip iyiydi ama
Dedi ki insanlara yardım ettiğimiz için düştük ama belli ki ortada bir görev var diye düştüler vs yine olay başa sardı iyi kurgulamışlar bence, hani görüntülere takılmamak lazım pek.
Ben daha gerçekçi bir hikaye bekliyordum birazda onun etkisi var. Çokda sıkılmıştım zaten. Kurgu falan boştu bence. 2.5 saat boyuncu hiç bir şey izlemedim gibi bir şeydi.
Ben daha gerçekçi bir hikaye bekliyordum birazda onun etkisi var. Çokda sıkılmıştım zaten. Kurgu falan boştu bence. 2.5 saat boyuncu hiç bir şey izlemedim gibi bir şeydi.
Bir film başyapıt olmaya giderken nasıl tarihin en kötü filmine dönüştüğünü gözlemleyebileceğimiz bir film olmuş. İzlemeyin izlettirmeyin veya ilk saatini izleyip kapatın sinir olmayın zamanınızı harcamayın boşuna, filmin ikinci yarısını senaryosunu yapan yöneten çeken tüm ekibi dışlamak lazım bu sektörden aslında. Bir film anca bu kadar berbat edilebilir, hikaye anca bu kadar saçmalıtabilirdi. Gerçek hikayeyi bilmiyorum ama yazan buysa oda mantıksız saçma sapan bişi. Ki hikayeyi insanlar yazar yine. Hayal gücünü koy gitsin.
Filmin girişini biraz anlatmak istiyorum, gerçekten muazzam bir başlangıç yapıldı, yaralı kız kurtarıldı aileden biri oldu vs vs. Melek olaylarına girdi ki efsane bir fikirdi okadar net sölüyorum efsane bir kurguydu, dedesine felan gitti olay. Orada yok tek adam kılıcı basmış alayı ölmüş felan filan bunları matıkla değerlendirmeyiz zaten bilmem kaç senesinde olmuş ozaman ne vardı bilemeyiz ki altında ki anafikir güzeldi. Filmin 1 saati oldu vs ben seviniyorum iyi film buldum vesaire diye niye herkes bu kadar yarmış filmi diye düşünüyordum ki ara verdiğimde sordum yine eminim kendimden rekor başyapıt gelmiş diyeceğim anı kolluyorum.
Ki ki ki, son saati izlemek için açtım daha 2 dakika geçmeden saçmalamaya başladı film, inanılmaz bir sinema özürlülüğü oluştu yani abartısız ve kurtaramadılar 1 saat boyunca saçmalığı aştı, sıkıcı oldu öylesine vasatın altı desek vasatın altına ayıp olur. Bir kere Noah'ın o kızın ölmesine izin vermesi başktan kaybettirdi seyirciyi, olayın hissiyatını sorarsanız bana çok delilikti, saçmalıktı derim. Anlattıkları şekilde olmasının mümkünatı yoktu, umuyorum ki.
Müzik seçimlerini beğendim, keman sesi vardı sanırım sadece güzel yerlerde güzel yerleştirilmişti o yönden iyidi gidebiliriz.
Oyuncululara gelirsek, Emma'yı çok beğenirim fakat bu bölümde bence çok yapmacıktı malesef, beğenmemek çoğu vardı,Russell klasını konuşturmuş efsaneydi. Jennifer'ın hiç kötü olduğu bir yapıma gelmedim galiba, çok iyi bir oyuncu. Anthony'yi en son thor filminde izlemiştim adam ciddi anlamda sinemaya adamış bu yaşta rolü çok ağır gereksinimi olmasada duruyorsa eli öpülesi adammış derim.
Anlamsız1
Kötü rolündeki adam geminin bir bölümünü göçertti içeri girdi, bak şimdi odun komple gemi komple suyun içine girdi bişi olmadı felan oraya tamam desek bile o kocaman deliğe ne oldu.
Anlamsız2
Noah'ın kutsama sahnesinde kızlara diyor ki çok üretken olun, la dünyada adam kalmadı nasıl üreticekler.
IMDb Puanı: 6.0
Sinemalar.com: 7.0
Filmin ilk 1 saatinden çıktığımda abartısız 9 puan seviyesindeyim, bir filmi bu kadar bozduklarına inanamıyorum der ve ilk bölümün hatrına sırf,
Bosa iki saat film izleyecekseniz buyrun izleyin diyorum. Keske ilk önce yorumlari okusaymisim da öyle karar verseymisim bu filmi izlemeyi.
Acikcasi soruyordum kendime bu film niye C grubunda o kadar cok konusuldu falan filan. Ama izledikten sonra C grubu bile fazla bu filme.
Filmi film olarak yorumlayacagim, dini konulara girmeye bile gerek yok, o kadar kötü bir film.
Oyunculuklar cok iyi filmde. Russell Crowe ve Emma Watson'u özellikle cok begendim. Görsel olarak da fena sayilmaz film. Özellikle büyük tufan dedikleri olay gerceklestigindeki sahneler cok iyi bence.
Ama gerek senaryo olarak, gerek bazi kurgular, gerek bazi seylerin sakiz gibi uzatilmasi ve gereksiz uzun film süresi bence bu filmi kötü yapan yönler.
Filmi daha fazla yorumlamaya gerek yok, bence degmez yani yorumlamaya daha fazla. Sanirim hayatimda izledigim en kötü filmlerden biri olabilir. Yani baya bir "bitsin de kurtulsam" tarzi bir film benim icin. Russell Crowe icin dayandim diyebilirim.
Filme puanim sadece oyunculuk ve görsel acidan 6-7 verebiliriz ama genel olarak kötü bir film oldugu icin en iyimser puanim 4.0 diyebilirim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.